Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Rozlúčka s Vladom - 23. 3. 2018
Share week
photo

23. 3.Friday

photo

24. 3.Saturday

photo

25. 3.Sunday

photo

26. 3.Monday

photo

27. 3.Tuesday

photo

28. 3.Wednesday

photo

29. 3.Thursday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky Slovensky
Ráno som si chcel kúpiť slivkový koláč, no pekáreň blízko našej práce zrušili a akurát ju vypratávali. Po práci som šiel na tretí protest na Hlinkovo námestie. Na pódiu sa vystriedalo viacero hudobníkov a ľudí s príhovormi. Po hymne ľudia zapálili sviečky a dav sa rozišiel. Ja som šiel na cestovateľský festival Cestou necestou na stanicu Záriečie. Domov som šiel na posledný trolejbus. Lekáreň Dr.Max pri zastávke maľovali. Ráno som si chcel kúpiť slivkový koláč, no pekáreň blízko našej práce zrušili a akurát ju vypratávali. Po práci som šiel na tretí protest na Hlinkovo námestie. Na pódiu sa vystriedalo viacero hudobníkov a ľudí s príhovormi. Po hymne ľudia zapálili sviečky a dav sa rozišiel. Ja som šiel na cestovateľský festival Cestou necestou na stanicu Záriečie. Domov som šiel na posledný trolejbus. Lekáreň Dr.Max pri zastávke maľovali.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

4/13/2018 11:26:12 AM
Pořád se něco děje...šikovné děti, výtvarka super...Pěkný týden!
4/11/2018 9:01:27 PM
Pondělní osmá je tak krásná!:-) Bráškové:-)) Ráda zas vidím, že je všecko tak, jak má být. A ráda vidím Luba!:-) Mějte se tam všichni fajně!:-))


Tags more tags

next dayright arrow Rozlúčka s Vladom - 23. 3. 2018