Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow Maya - 25. 4. 2017
Share week
photo

22. 4.Saturday

photo

23. 4.Sunday

photo

24. 4.Monday

photo

25. 4.Tuesday

photo

26. 4.Wednesday

photo

27. 4.Thursday

photo

28. 4.Friday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky Slovensky
Dnes máme v práci chlebíčky :o). Pred obedom stíham ešte zájsť na výstavu fotiek, ale nie je o čo stáť... dnes si výstavu môže urobiť ktokoľvek a s čímkoľvek, hlavne aby mu nechýbalo sebavedomie... :-(. Dnes nemám obed ale počas obedovej prestávky fičím vyvenčiť Mayu. Sľúbila som kamoške, že ju dva dni postrážim :o). V práci nám pobehuje Ňufo. A po práci už len Maya na plný úväzok. Prešli sme sa okolo Moravy. Bez pařátov ani na krok :o). A doma už len odpočíva. Ono sa to zdá, že sú to len statické fotky, ale Maya je veľmi akčná, nepostojí a nedá sa ju vyfotiť. Zrkadlovky sa bojí tak väčšina fotiek je fotených na mobil. A vyzerá to, že len leží.... ale je veľký výmyselník ale aj mazlík :o). Dnes máme v práci chlebíčky :o). Pred obedom stíham ešte zájsť na výstavu fotiek, ale nie je o čo stáť... dnes si výstavu môže urobiť ktokoľvek a s čímkoľvek, hlavne aby mu nechýbalo sebavedomie... :-(. Dnes nemám obed ale počas obedovej prestávky fičím vyvenčiť Mayu. Sľúbila som kamoške, že ju dva dni postrážim :o). V práci nám pobehuje Ňufo. A po práci už len Maya na plný úväzok. Prešli sme sa okolo Moravy. Bez pařátov ani na krok :o). A doma už len odpočíva. Ono sa to zdá, že sú to len statické fotky, ale Maya je veľmi akčná, nepostojí a nedá sa ju vyfotiť. Zrkadlovky sa bojí tak väčšina fotiek je fotených na mobil. A vyzerá to, že len leží.... ale je veľký výmyselník ale aj mazlík :o).
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

5/7/2017 5:44:46 PM
:D super Leni!!! zvládla si to teda k spokojnosti ako vidím...
5/4/2017 5:23:55 PM
Ne9, Maťa vypadá spokojeně Út2 :-). To znám s Bonnie, taky neposedí :-) Filip a Maya nadevše :-) Zdravím z Ova!
5/4/2017 11:52:51 AM
Filip je prostě krásnej kluk...a maminka s tetou jsou čupr baby...:-) Se zvířátky si zřejmě dobře rozumíš, to je taky hezké...Příjemný week...
4/30/2017 1:00:32 PM
Jak si Filip pěkně vykračuje na páteční páté!:-) Maya je nádherná a je vidět, že jste si to spolu užily..A králíček ředitelem pobavil:-) Gratuluji Maťce k té bramborové medaili v běhu s kočíkom:-) Maťa vypadá jako Filipova starší ségra!:-)Čau, Vízdalky! Š.


left arrowprevious daynext dayright arrow Maya - 25. 4. 2017