Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Neba...:-( - 2. 4. 2017
Share week
photo

2. 4.Sunday

photo

3. 4.Monday

photo

4. 4.Tuesday

photo

5. 4.Wednesday

photo

6. 4.Thursday

photo

7. 4.Friday

photo

8. 4.Saturday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Děda se činí:-)Čistí les po těžbě dřeva..Žabáčci se taky činí, milují se a množí se, jak jen mohou:-)Lisníci zahajují sezónu slunečníků:-)..WOL je život:-)) Všude kolem jsou vykácené stromy..Hele, pivař přistižen s Kofolou!!:-)Odjíždíme..Škoda, že víkend končí..Loučíme se se sasankami na zastávce a..Už jsme v Ostravě, kde během víkendu nahodily stromy listí..Sídlišťovkové ok(n)o:-)
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

4/22/2017 10:43:44 PM
Tak takovéhle nebavení můžeš posílat do světa stále. Chápu jarní únavu a nechuť, ale ty jsi to zvládla skvěle nafotit a popsat. U tebe určitě není nebezpečí, že se tě špatná nálada bude držet dlouho a tak přeji nebavení ať spláchne jarní déšť a máš jen důvod k usmívání.
4/16/2017 11:52:32 PM
Šárko, moje žena neWoLka se také vždy těší na Tvé týdny :-)
4/16/2017 8:58:38 AM
Ahoj Šárko, zdravím po delší době. Zase super týden, jsi prostě skvělá fotografka :-)
4/11/2017 3:33:57 PM
Šárka, Marián to napísal presne... Vnímaš a sprostredkovávaš nám poéziu všedných dní...Tvoje fotopohľady na obyčajný život sú neobyčajné, a Tvoje týždne by nám všetkým chýbali... Želám Tebe aj celej rodinke pekné sviatky a uži si tých pár dní blížiaceho sa voľna... (P.S.: Aj moja mami, newolka, k Tebe vždy nakukne...:)
4/11/2017 3:19:37 PM
Když si přečtu takovýhle komentář, není možné nemít vlhké oči dojetím, Mariane! Moc děkuji, Tobě, Tvé milé a krásné ženě, jakož i všem, co nahlédnou a věnují kus svého času mně a mým týdnům. Moc si Væs všech vážím a děkuji! Jo a všem přeji co nejhezčí dny!:-)))
4/11/2017 9:02:14 AM
Tebe to sice neba, ale fotky jsou úžasné! Robota je naprd, ale nějak se živit musíme. Život je ale naštěstí jinde - v pocitech, koníčcích, vnitřním světě, kamarádech, a tohle všechno je v tobě mírou vrchovatou. Takže mě BA a určitě nebudu sám. Moje žena není členkou WOL, je nefotografka, ale neustále se těší na Šárku z Ostravy, na její nové, krásné pohledy na obyčejně krásný svět. Máš více příznivců, než si dokážeš představit. Moc ti rozumím a přeju, aby bylo co nejčastěji dobře!


Tags more tags

next dayright arrow Neba...:-( - 2. 4. 2017