Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow XXV., jen pro ten dnešní den... - 27. 9. 2016
Share week
photo

26. 9.Monday

photo

27. 9.Tuesday

photo

28. 9.Wednesday

photo

29. 9.Thursday

photo

30. 9.Friday

photo

1. 10.Saturday

photo

2. 10.Sunday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Hnusný podzim dorazil ... a taky dorazil o přestávce pocit, že jsem na tom s láskou hůř než chudák Cecilie, tak jsem zblajzla celé pikao-piknik ... co tam asi vyhlíží, konec roku? ... v optice jsem se musela vzdát na půl hodiny brýlí a bylo to fakt dost děsný ... na sboru mě uvítala tahle tabule a ne - skutečně to nemá chybu ... dostala jsem kinder vajíčko, a tak jsem si v autobuse skládala hračku ... doma na mě čekaly nová hluchátka - poprvé mám tyhle správňácký velký! ... tak si na ně hned šiju pouzdro ... tahle omluvenka je prostě předurčena k tomu být legendární.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

10/10/2016 6:11:20 PM
Páááni, děkuju moc! :-) Snažím se podle toho motta řídit ze všech sil, někdy to jde samo, ale někdy prostě ne... Pak je fajn si něco ušít nebo si prostě zajet zazpívat do Rudolfina O:) Děkuju Marti, ráda jsem tě tam v publiku viděla! :-))
10/10/2016 8:39:18 AM
skvělé, skvělé! to Rudolfinum jsem trochu záviděla O:) ale aspoň jsem vás viděla z publika! těším se na další týden:))
10/10/2016 7:52:47 AM
Pěkné, moc pěkné ... pro každý den stojí za to žít ... život je hrozně krátký, čekám teď s tátou v nemocnici na vyšetření a stejně mi ten čas nepřipadá ztracený ... a navíc si prohlédnu kus WoL ... jo a ... šiju a máma mi čte ... to je nádhera ... a ta prohlídka zákulisí Rudolfína ... parada ...


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow XXV., jen pro ten dnešní den... - 27. 9. 2016