Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day [104] 2YOL - "home is, where the ♥ is" - 23. 9. 2016
photo

17. 9.Saturday

photo

18. 9.Sunday

photo

19. 9.Monday

photo

20. 9.Tuesday

photo

21. 9.Wednesday

photo

22. 9.Thursday

photo

23. 9.Friday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Ráno jedu do Prostějova, prodat učebnice ruštiny. Přehrada vůbec není přehrada, ale nebe! No řekněte, není to krása?! PlumLOVE, Plumlove. ♥ Zapadla jsem do kavárny, kde má latté pěnu, normální cenu a k tomu mini-tofinek. Boží! ...něco se chystá... doma (teď vlastně už "bývalém doma") poslouchám Jeleny, abych se naladila na zítra. Cestuji dál k mamče, která má obývák sladěný a potom jedeme zase do PV - tentokrát za dědečkem. Vůbec ho nepoznávám... jen ten záblesk optimismu, co ho doprovázel životem, mě utvrzuje v tom, že je to on a nevzdává se do poslední minuty. Krmila jsem ho a dávala mu napít. Bylo mi z toho dost smutno... Drž se! ♥
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

9/25/2016 10:42:48 PM
2YoL už? Gratuluji! Nemohu tomu uvěřit, že už tě sleduju tak dlouho! :D :)) Strašně mě tvoje týdny baví a bavit nepřestanou! Koukám, že máme asi stejné tenisky, tmavě červené z NY?!:D A plyšová panda je taktéž i u mě! :D Dědečkovi přeji hodně síly a tobě plno úžasných momentů k fotografování. :)))


Tags more tags

left arrowprevious day [104] 2YOL - "home is, where the ♥ is" - 23. 9. 2016