Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow Guitalele:-) - 9. 6. 2016
photo

5. 6.Sunday

photo

6. 6.Monday

photo

7. 6.Tuesday

photo

8. 6.Wednesday

photo

9. 6.Thursday

photo

10. 6.Friday

photo

11. 6.Saturday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Jů, to je krve!!Nebojte, nikoho dnešní ráno nestálo život, žádná z nás se nezranila a ani nedošlo k potratu:-))Bude prostě po delší době opět hovězí a to je pro mně prostě svátek, moc ráda z něj vařím..Dnes znojemská s rýží, Janča už chystá rýži..Pan školník má u nás pořád co dělat, zas něco kape:-)Ještě chvilku můžeme mít ruce v kapsách a pak už nastává čas výdeje..Hádejte, co se děje u nás ve sklepě?? MY máme akční sklep..Pořád se v něm něco odehrává..Tentokrát se tu začíná malovat..Ach jo!Venku jsem našla vyhaslou slečnu:-)Doufám, že doma máme sirku, aspoň jednu, co ještě chytne..Lucka miluje Adolfa Borna, není divu, byl to génius..Tímto mu vzdává hold, je unesená jeho dílem a inspiruje se..Tolik letců dnes večer touží doletět na Měsíc..A ten opět odolá a nikdo z nich tam nedolítne..A možná je to tak lepší..
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

6/21/2016 12:34:08 AM
Krásne maky! Muzicírovanie musí rozveseliť celý dom :) je to super, rada som počúvala dcéru keď trénovala na flaute a priečna bola pre mňa TOP :) dnes už počúvam len malého suseda.
6/14/2016 11:02:02 AM
Ne4, ne9, st4. Vlčí máky mám taky ráda. Lucky zvířáci jsou skvělí. Guitalele bych chtěla vyzkoušet :-) Fajn týden.


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow Guitalele:-) - 9. 6. 2016