Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow 85- plenér v Lednici - 13. 5. 2016
Share week
photo

13. 5.Friday

photo

14. 5.Saturday

photo

15. 5.Sunday

photo

16. 5.Monday

photo

17. 5.Tuesday

photo

18. 5.Wednesday

photo

19. 5.Thursday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky Slovensky
Konečne weekend, na ktorý som sa dlho tešila...Sandra prichádza zo školy, a ja odchádzam... Poobede som už v Lednici, ubytujem sa v penzióne Harmónia (veľmi príjemní a ochotní majitelia aj personál, odporúčam), pozriem si záhrady, zámok zvonku aj zvnútra a večer máme stretnutie Photogenie... Na 6 je Max s krásnou modelkou a priateľkou, ktorú dcéra spolužiačky výstižne pokrstila na Barbie...:)) Večer posedíme, popijeme a vyhrám súťaž o najmenší telefón...:)) Na 9 náš pán říďa, ktorého som vyprovokovala k potykaniu, ukazuje fotku spracovanú novou technológiou molekulárneho skla (či tak nejako podobne) s "famózním" výsledkom... Prídite do Brna na F!DAY, uvidíte... Konečne weekend, na ktorý som sa dlho tešila...Sandra prichádza zo školy, a ja odchádzam... Poobede som už v Lednici, ubytujem sa v penzióne Harmónia (veľmi príjemní a ochotní majitelia aj personál, odporúčam), pozriem si záhrady, zámok zvonku aj zvnútra a večer máme stretnutie Photogenie... Na 6 je Max s krásnou modelkou a priateľkou, ktorú dcéra spolužiačky výstižne pokrstila na Barbie...:)) Večer posedíme, popijeme a vyhrám súťaž o najmenší telefón...:)) Na 9 náš pán říďa, ktorého som vyprovokovala k potykaniu, ukazuje fotku spracovanú novou technológiou molekulárneho skla (či tak nejako podobne) s "famózním" výsledkom... Prídite do Brna na F!DAY, uvidíte...
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

6/13/2016 10:24:58 PM
Tak konečně vím, o co jsem v Lednici přišla! Ach jo ... :-( A pránu taky raději vynechám ;)
6/3/2016 2:24:34 PM
pěkně :)
6/3/2016 8:09:27 AM
Jako vždy paráda, bravo ... už jsem někde psal, že Ti tu školu tak trochu závidím, ale tady ještě více závidím ten čistý stůl ... mi se to nepovedlo od 21 let, kdy jsem nastoupil po vojně do první práce ... no ale to je vlastně nedávno a tak mám ještě čas to dohnat ... :-)


Tags more tags

next dayright arrow 85- plenér v Lednici - 13. 5. 2016