Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow Rozhodně ANO! - 1. 4. 2016
photo

28. 3.Monday

photo

29. 3.Tuesday

photo

30. 3.Wednesday

photo

31. 3.Thursday

photo

1. 4.Friday

photo

2. 4.Saturday

photo

3. 4.Sunday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
V noci se mi zdálo, že jsem se vzbudil a přenastavil si budík o dvě hodiny později. Po skutečném probuzení zjišťuju, že se mi to nezdálo, takže přicházím do práce skoro na osmou. Přišla mi dnes smska od kamaráda z kavárny, že se jim narodil kluk! Dnes to vypadá na zajímavý den.:) svoje si odpracuju a doma si udělám spoustu toustů na cestu na víkendovku. Přijedu na smluvené místo a dostáváme první pokyn rozdělit se na polovinu. Sešlo se nás 16! Jedem autobusem a druhá polovina jede vlakem. Během cesty máme vytvořit báseň pro zámeckou paní, které jedeme jako poddaní na pomoc. Cesta ubíhá rychle a po příjezdu do Plumlova hrajeme seznamovací hry, před vstupem do zámku si každý vylosujeme z měsce kamínek, přivítáme se zámeckou paní, přečteme jí oslavné básně a pak večeříme a hrajeme na kytaru a zpíváme. :)
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

5/20/2016 7:36:57 AM
Akcia vyzerá moooc dobre :) pozdravujem Vás!
5/15/2016 6:46:34 PM
Rozhodně věřím, že akce na Plumlově byla parádní:-)A věřím , že bys rád na další:-))Je fajn, když se sejde parta lidí s podobnými zájmy, že?:-))Ahoj, Š.
5/15/2016 10:56:47 AM
Plumlovská akce skvělá...fasáda zámku je v zoufalém stavu ,ale interiér vypadá dobře...doufám že příště budu mít štěstí i na zámeckou paní...:-)


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow Rozhodně ANO! - 1. 4. 2016