Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow Jarní balady a romance - 18. 3. 2016
photo

13. 3.Sunday

photo

14. 3.Monday

photo

15. 3.Tuesday

photo

16. 3.Wednesday

photo

17. 3.Thursday

photo

18. 3.Friday

photo

19. 3.Saturday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
..jen dva prstíčky tam strčíme a ..Prostě páteční šichta začíná:-)Další "bramborovka", třebas to vyjde tentokrát a miliony budou méééé:-)Odcházíme nejen my, ale i naše ručníky:-) Velikonoce se blíží, vykukují ze schránek..A první krásné kvítky:-)..A taky svěží snítky:-))Asijskéb istro už pochopilo a chystá venkovní posezení:-)Tak to je radosti! Pan bezdomovec našel v kontejneru víno, fakt!:-)Honza je pilný jako pilník:-)A cvičí a cvičí..Brno se blíží a on se těší, že si zahraje s Martinem Indruchem:-)
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

3/31/2016 4:35:52 PM
Konec zimy s námi cloumá, ale my se nedáme! Viď, Šárko...:-)...jasně, ta nejistota je nepříjemná, ale nenech si tím předčasně ničit zdraví a doufej, že to dobře dopadne...držím palce...Týden tradičně parádní...:-)
3/30/2016 12:14:51 PM
Ty pocity chápu. Taky mě teď často přepadaj podobný myšlenky. Ale ono to nějak dopadne. Musí :-) Tak hlavně se netrápit. Zaujaly mě ty 2 starý Škodovky v úterý :-) Mějte se všichni pěkně.


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow Jarní balady a romance - 18. 3. 2016