Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Plakátový :) - 29. 1. 2016
Share week
photo

29. 1.Friday

photo

30. 1.Saturday

photo

31. 1.Sunday

photo

1. 2.Monday

photo

2. 2.Tuesday

photo

3. 2.Wednesday

photo

4. 2.Thursday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Po dlouhé době jsem se namotivovala a zkusila nafotit další week of life.. Asi 5 rozfocených týdnů mám v záloze, ale ty poslední dny to vždycky pokazí :/... Tak konečně! :) První den- pátek začal dvěma písmeny, které mě po cestě na dopolední focení v Louckém klášteře práskly do očí. EH (neboli Elektro Hanzel;) ).... Šedo, zima, nevlídná Vídeňská ulice, fuj. Ale krásné prostory Louckého kláštera a samotné focení mě nakoply. Nafotili jsme sérii portrétů pro plakáty divadelní hry, která právě vzniká podle předhlohy mého oblíbence- Paola Coelha- Veronika se rozhodla zemřít. K vidění bude 23.a 24. 6. ve znojemském divadle, už teď se na to moc těším :) ... A jelikož je pátek, nebudeme přece sedět o víkendu ve městě, balíme sakypaky a jedeme do hor! Tedy do Beskyd. Nápoj podivné barvy má být podle obalu z brusinek, budiž... A je to krása. Bez signálu, bez wifi, mluvíme, kreslíme, chytáme záchvaty smíchu, jsme aktivní do pozdních hodin u oblíbené hry aktivity. :)
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

3/16/2016 9:10:44 PM
Plagát sem, plagát tam a je z toho super týždeň :) pačilo sa mi tu :)
3/15/2016 8:59:05 AM
Jsem rád za tvůj návrat na WOL. Za dobu co jsi sem dala své týdny z návštěvy NY jsi ve fotografii udělala obrovský kus cesty. Pokud ti vyjde čas, tak o víkendu 21-22. května bude sraz WOL ve Slupi. Je fajn se s lidmi poznat osobně :-)
3/14/2016 9:39:40 AM
Už jsem chtěla vítat dalšího člena v téhle velké rodině, ale kouknu a to vůbec nováček není... Dobře se na ten týden kouká. Takže se těším na další! :) Jo - a moc hezký pracovní koutek. :)


Tags more tags

next dayright arrow Plakátový :) - 29. 1. 2016