Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow Každý by měl být sám sobě vůdcem. - 13. 2. 2016
photo

8. 2.Monday

photo

9. 2.Tuesday

photo

10. 2.Wednesday

photo

11. 2.Thursday

photo

12. 2.Friday

photo

13. 2.Saturday

photo

14. 2.Sunday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Z Jihlavy přijedeme v půl druhé ráno. Po probuzení jedem se ségrou k našim a stavuju se v Olbramovicích taťkovi pro svařenej podsedák na jeho Yamahu. Doma zálohujeme počítač a vezeme podklady pro účetní. Taťka mi umyl auto a už dlouho jsem ho neviděl, tak nablýskaný. Přijede zamnou kamarád Franta a vyřeší můj problém s elektronikou na Mondeu. Pak se ségrou odpočíváme, koukáme na nějaký vlogery a já zjišťuju jak taťkovi přeinstalovat počítač.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

2/24/2016 6:35:01 AM
Volný čas a práce. Najít rovnováhu je občas těžké. Když, ale mě práce, tak baví a když mám moc volného času a nevyplním ho něčím kloudným, cítím se neůplně. Myslím, že to máš stejně.:) Děkuji za komentář.
2/22/2016 10:36:44 PM
Já si vůdcem být nemohu, jsem na sebe hrozně přísný nedávám si žádné volno :-) … instalace Woknousů, to je běh na dlouhou trať … a v cílí pak ještě čeká 300 záplat a 20 restartů … je to tak trochu jako ta hospoda, kde jim vadí lidi … Martine fajn týden a opět za účasti úžasných robotů …


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow Každý by měl být sám sobě vůdcem. - 13. 2. 2016