Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow Týden věčného nic nedělání - 22. 1. 2016
photo

18. 1.Monday

photo

19. 1.Tuesday

photo

20. 1.Wednesday

photo

21. 1.Thursday

photo

22. 1.Friday

photo

23. 1.Saturday

photo

24. 1.Sunday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
No za to v pátek byla před třídou přestřelka ;).. selfíčka se probojovaly i do Biologie, kde jsme měli pracovat na projektu, ale komu by se chtělo, že jo ;).. no a díky zmíněnému úternímu tréninku, jsem se opravdu nemohla moc hýbat, takže můj tělocvik nahradilo aspoň focení ;).. no a po dalším odpoledním tréninku, jsem se opět vydala za moji milovanou Tessinkou, kde fotky nesměly chybět a při té veškeré energii se nám uprostřed noci podařila vylít naše pitíčka a mě se fakt do těch schodů potom nechtělo ;)
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

1/31/2016 11:42:19 AM
Studentský týden...také ho shledávám zajímavým, protože přivolává vzpomínky...jenom ty hezké, protože na ty ostatní se zapomene...tak jen si toho studentsého života užívej, ať máš taky na co vzpomínat...:-)
1/29/2016 10:41:39 PM
Teri, baroko nemusí být žádná nuda, když se to umí … poslechni si třeba tohle ... bezva je páteční čtyřka … to je radost z pohybu … vůbec je to další fajn studentský týden …


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow Týden věčného nic nedělání - 22. 1. 2016