Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day Týden ze školních lavic - 27. 9. 2015
photo

21. 9.Monday

photo

22. 9.Tuesday

photo

23. 9.Wednesday

photo

24. 9.Thursday

photo

25. 9.Friday

photo

26. 9.Saturday

photo

27. 9.Sunday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
No co je hezčího než se probudit a vidět srdíčko z fotek s jarňáků na Háčku ? :3 ( a tím spíš, když jsou skoro všechny ty fotky focené mnou :P)... potom se u mě uvelebilo i Tessinčino kotě.. vstávaly jsme asi kolem půl jedenácté ;).. odpoledne jsme si neustále mazaly ruce tímhle úžasným krémem, a poté jsme se střídali ve čtení knížky ;).. daly jsme si sušené banány a v noci jsme dělali všechno proto, abychom vydrželi do 4 do rána a mohli pozorovat "Krvavý úplněk".. to je jediná fotka co mám, protože jako naschvál se mi v ten moment vybil foťák... ale týden to byl úžasný :)
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

10/5/2015 8:27:02 PM
Když se tak probírám Tvými dny, zjišťuji, že škola není tak hrozná😊..Dokonce se usmívám, asi je to nakažlivé:-)Tolik usměvavých lidiček v jednom týdnu..To je bezva!A neboj, focení je krásný koníček, když Ti to vydrží, zdokonalíš se a i teta bude jednou obdivovat Tvoje fotky:-)Držím pěsti a přeju pořád tak bezva studentský život!:-)Ahoj, Šárka..
10/5/2015 3:00:24 PM
:) fajnový týden


Tags more tags

left arrowprevious day Týden ze školních lavic - 27. 9. 2015