Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Helsinki a Cibula Fest - 17. 7. 2015
Share week
photo

17. 7.Friday

photo

18. 7.Saturday

photo

19. 7.Sunday

photo

20. 7.Monday

photo

21. 7.Tuesday

photo

22. 7.Wednesday

photo

23. 7.Thursday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Ráno sa veľmi rozpršalo. Vôbec sa nám to nepáči. Ideme totiž na celodenný výlet loďou do Porvoo. O tom ako sme ešte v Helsinkách zmokli do nitky,ako sme išli pre obed o 9, ako sme cestovali pomalou električkou, ako sme skoro nestihli loď, ako sa mi cestoviny vysypali v baťohu vám porozprávam niekedy osobne ;-). Dôležité je, že sme na lodi uschli, že Porvoo je nádherné mesto. 3-hodinový rozchod bol veľmi krátky. Ale možno dobre, inak by som zaplnila celú 64GB kartu :-).Doniesla som si odtiaľ pár krásnych vecičiek. Cesta loďou naspäť bola parádna. Boli sme hore na palube, fúkalo, pršalo ale predsa nebudeme zalezené dolu a hrať karty, keď sa môžeme kochať a mať vietor vo vlasoch. Fínske ostrovy sú nádherné. Doma sme odovzdali Gabke darčeky. Je super mať narodky vo Fínsku :-). V noci ešte k moru. Dnes fínske dievčatá vymenili chlapci... :-)
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

10/18/2015 12:29:18 PM
Pátek !! Pá9 :-))) Souhlasím, Helsinki jsou krásné. Ne3, u únikového východu sedím nejraději a vždy ho žádám. Je tam hodně místa pro mé dlouhé nohy :-). Ne5, hezké, ale čekal jsem to po slovensky. St4! :-) Čt6 :-) Zdravím z Ova!


Tags more tags

next dayright arrow Helsinki a Cibula Fest - 17. 7. 2015