Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow 86. týden - Na druhý konec republiky - 23. 8. 2015
photo

19. 8.Wednesday

photo

20. 8.Thursday

photo

21. 8.Friday

photo

22. 8.Saturday

photo

23. 8.Sunday

photo

24. 8.Monday

photo

25. 8.Tuesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Brodíme a cachtáme se. Poslední procházka před cestou. Rozloučení se zvířátky, zamávat dědovi Edovi a odjíždíme do Ostravy. Kluci jsou tak hodní, že mě doprovází na nádraží. Nejraději bych vyskočila a se všemi se vrátila na Hamry, ale povinnosti už čekají :-( O několik hodin později jsem zpět ve svém rodném městě. Zbývají krásné vzpomínky a dárečky... :-)
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

9/3/2015 9:37:00 AM
Edo, moc děkuji :-) Kajakář je spíše večerní - proti ostrému slunci, ale hlavně, že se líbí, to mě těší ;-) Do Dřystů jsem zatím občas nakoukla. Jsou připravené na stolku, jen mám ještě rozečtenou jinou knížku a bohužel, návrat do práce mi tyto slasti trošku časově upírá. Moc se na ně ale těším :-)
9/2/2015 10:19:59 PM
Super týden, Mílo. Začíná pěkným výletem, ať se Ti to se přání opravdu splní. Krásně nafocený pátek, sobota, neděle, radost prohlížet. Díky moc, Mílo, že jsi přijela :-). Už jsi četla Fajne dřysty :-)? Pondělí a úterý, velmi zdařile zachycené momenty všedního dne. Fotka veslaře na noční Vltavě je úžasná! Ahoj :-)


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow 86. týden - Na druhý konec republiky - 23. 8. 2015