Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow Začátek... - 28. 7. 2015
photo

27. 7.Monday

photo

28. 7.Tuesday

photo

29. 7.Wednesday

photo

30. 7.Thursday

photo

31. 7.Friday

photo

1. 8.Saturday

photo

2. 8.Sunday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Den D začal... Paní Králíková a pan Morčák jsou převezeni na prázdniny do práce... Ma dovolenou s námi tentokrát nemůžou. Společná snídaně v práci a pak už jen práce... Ve všem tom shonu s Duhovým dnem jsem se na chvíli zasekla u hrajícího si kotěte... Mělo to všechno krásně na salámu 😊 Před polednem jsem si dala příval energie. Bodl... Přípravy vrcholí a napětí stoupá. Kulisy připraveny, můžeme začít... Za vožení na zámeckých koních jsem dostala od jedné malé cácorky perníkovou podkůvku. Překvapila mě svojí přirozeností a dobrotou. Unavená, bolavá... Vracím se domů. jak ráda vidím tuto ceduli... Chvíli relax na zahrádce. Vyzvořila jsem si kytičku. Není dokonalá, ale je naše... Večerní krmení dravé zvěře...😀
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

8/2/2015 1:23:57 PM
...že prý začátky jsou těžké...ale tento týden, po drobných technických problémech na startu, se opravdu vydařil...máte nádherné místo na dovolenou...a ta kytička z vlastní zahrádky je moc hezká, takové se mi nejvíc líbí...tak ahoj příště!...:-)


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow Začátek... - 28. 7. 2015