Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day (0218) Oslava veteránského bicyklování na Zbraslavi - 19. 6. 2015
photo

13. 6.Saturday

photo

14. 6.Sunday

photo

15. 6.Monday

photo

16. 6.Tuesday

photo

17. 6.Wednesday

photo

18. 6.Thursday

photo

19. 6.Friday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Dělám inventuru potravinových produktů mé diety... Nejprve doma - čajové pytlíky, sušenky, granule vlákniny a suchary ... Potom v práci - granule vlákniny ve sklenici... Objevuji přitom hrnkové zátiší... U okna fotím květinu... A z okna jeřáb - jako ódu na trjúhelníky, nejpevnější geometrický profil... Před kontrolou v Nature house fotím Číňany, respektive živou reklamu na jakési výprodeje... Moje reduktoložky za pultem dnes zapózovaly společně... U Anděla je pořád hafo lidí... A mezi Chuchlí a Lahovicemi začali stavět supermarket...
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

7/13/2015 5:42:36 PM
Franto, koukám, že s tou dietou stále zápolíš, držím palce... ono, když je hlad, je vlastně jedlé skoro vše a to co je za jedlé obecně považováno - to je vynikající!
7/7/2015 3:49:07 PM
Františku, cítím s tebou...už jsem poznal, že jsi založením gurmán a velice šikovný kuchař...a teď najednou zrníčka atp...no to je teda řehole...Naopak ti závidím tu různorodou aktivitu...Pěkný týden, měj se fajn a držím tu palce...:-)
7/7/2015 12:26:22 PM
Františku, skvelá sobota aj nedeľa a vlastne aj všetky ostatné dni... Neviem, či by ma niekto dostal na taký kostitras, vyzerá to dosť nebezpečne... Šťastné vnúčatá, áno, poznám, stačí 10 cm vody v "pľuvátku" na balkóne a nepotrebujú nič iné...S radosťou sledujem Tvoje snahy o "diétu", aj keď poznáš môj názor, že všetky diéty sú nanič a treba zmeniť životný štýl... No, máš to ťažké, keď si členovia rodiny priamo pred Tebou dávajú tatarák s hriankami....(ja by som to určite nevydržala...:)))
7/2/2015 10:09:48 PM
je fajné, jaxe dají hodiny natáhnout, ale čas bohužel vůbec...někdy nevím, jestli ho nejvcí jde ztratit čekáním nebo stíháním deseti věcí v jednom dni...a jak tak koukám na ty středeční mraky, uvědomuju si, že bych měl svůj foťák taky předat na čištění...
7/2/2015 7:44:15 AM
Ahoj Edo, ještě ani nemám popisky, nějak pořád nestíhám, a Ty už přidáváš komentáře, nejen za sebe :-) Zbraslavští veterán bicyklisté ještě sní o společných uniformách, aby vypadali ještě lépe, třeba jako kamarádi z Četnické pátrací stanice Praha. Jinak mám rád ty retro akce, zejména ty, kde můžu vidět věci z dětství, například embéčko, kočárek, ve kterém jsem byl vožen v Hlučíně atd. atd. Edo, pozdravuj Šárku a řekni ji, že má bardzo fajneho chlopka :-)
7/1/2015 11:47:08 PM
Omlouvám se, přehlédl jsem, jako už mnohokrát, že na počítači je přihlášena Šárka. Komentář je můj :-)
7/1/2015 11:45:09 PM
Jsem moc rád, že jsem si mohl prohlédnout tento týden. Atmosféra veteránských setkání je super, účastníci mají vhodné stylové oblečení, žijí tím :-) a ten entuziasmus přenášejí i na diváky. Sobotní bicyklování má své kouzlo a výborně jsi ho, Franto, na svých fotkách zachytil. Neděle je skvělá, je vidět, že všichni pánové na velocipedech, jsou tak trochu kaskadéři :-) Pěkné staré uniformy na úterní 1. Musí být super něco takového na sobě mít :-) Ahoj


Tags more tags

left arrowprevious day (0218) Oslava veteránského bicyklování na Zbraslavi - 19. 6. 2015