Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow 76. týden - Rozlučkový - 13. 6. 2015
photo

10. 6.Wednesday

photo

11. 6.Thursday

photo

12. 6.Friday

photo

13. 6.Saturday

photo

14. 6.Sunday

photo

15. 6.Monday

photo

16. 6.Tuesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Na trh jsem se vydala výjimečně později. Nejprve mě štval dav a nadávala jsem si, ale za chvilku se vše v dobré obrátilo. Kde se vzal, tu se vzal, Milan je tu :-) Musím ale také nakoupit. Nákup vykládám doma a ještě oběhnu pochůzky. Cestou domů jsem potkala průvod skútrů. Celé odpoledne umývám okna, až jsem si rozbila stěrku. Jednoduchá večeře a padám do pelechu.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

7/13/2015 10:08:36 AM
Ahoj Katko, moc děkuji :-) Také se dost bojím fotit lidi na ulici. Pokud vidím, že někdo reaguje negativně, tak nefotím. Někdy se zeptám, když si to situace žádá, brblajícím bezdomovcům dám drobné a když má někdo velký problém, foto s těžkým srdcem ihned smažu. Občas je náročné udržet úsměv a milý přístup, omlouvat... ale to k tomu prostě patří ;-) Nebezpečně vyhlížející osoby nefotím vůbec, abych pak neměla foťák v pozadí ;-)
7/11/2015 10:18:23 PM
Krásný týden plný emocí, díky za sdílení... líbí se mi, jak fotíš lidi venku, já vždycky když zvednu foťák, začnou se lidi divně koukat a tak ho zas radši sklopim :-D budu muset být odvážnější ;-)


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow 76. týden - Rozlučkový - 13. 6. 2015