Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow 59- Cirkul´Art, narodeniny a invázia bezdomovcov... - 22. 5. 2015
photo

21. 5.Thursday

photo

22. 5.Friday

photo

23. 5.Saturday

photo

24. 5.Sunday

photo

25. 5.Monday

photo

26. 5.Tuesday

photo

27. 5.Wednesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky Slovensky
Pod dohľadom samotného pána riaditeľa prebiehajú posledné prípravy...-v Kabinete kuriozít Fatalia bolo všeličo, ukážka je na 5...- Amelia Cadwallader to ešte stihla s kruhmi vonku pod stromami, po jej vystúpení začalo pršať a prestalo až v nedeľu ráno... - hosteskám to neprekážalo, spravili si na pódiu "spievanie v daždi"...- pred večerným programom akciu oficiálne otvorila jej ambasádorka herečka Zuzka Šebová s p. Kelleym (riaditeľom) a p Chrenekom (vedúcim zastúpenia európskej komisie v SR)...po otvorení sme si užili surrealistický vintage svet v podaní skvelého Circo Pitanga...Po predstavení sme stihli aj nejaké drinky vo VIP zóne so šéfstvom a kolegami, to sa mi už sem našťastie nezmestilo... Pod dohľadom samotného pána riaditeľa prebiehajú posledné prípravy...-v Kabinete kuriozít Fatalia bolo všeličo, ukážka je na 5...- Amelia Cadwallader to ešte stihla s kruhmi vonku pod stromami, po jej vystúpení začalo pršať a prestalo až v nedeľu ráno... - hosteskám to neprekážalo, spravili si na pódiu "spievanie v daždi"...- pred večerným programom akciu oficiálne otvorila jej ambasádorka herečka Zuzka Šebová s p. Kelleym (riaditeľom) a p Chrenekom (vedúcim zastúpenia európskej komisie v SR)...po otvorení sme si užili surrealistický vintage svet v podaní skvelého Circo Pitanga...po otvorení sme si užili surrealistický vintage svet v podaní skvelého Circo Pitanga...Po predstavení sme stihli aj nejaké drinky vo VIP zóne so šéfstvom a kolegami, to sa mi už sem našťastie nezmestilo...
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

6/22/2015 9:23:07 AM
Oli, pozorovat příznaky mitochondrie pod mikroskopem a konfrontovat barvičky histologických preparátů s rozchodníky, pivoňkami a dětmi a dětičkami - to je opravdu kumštýřská kompenzace, ne nepodobná principu dlouhé tyče, kterou provazochodec vyvažuje své pohyby, aby neškobrtl a nespadl z nebetyčné výšky do hlubokých vodopádů... řečeno stylem Cirkul´Artu. Měj se fajn superbabičko :-)
6/11/2015 7:55:01 AM
Ahoj Oli, Cirkul´l Art je parádny. Som to nečakala až také pompézne :o). Nafotila si kopu krásnych fotografií. To sa mi páči :o). Veľmi sa mi páči fotka Po1. Má úplne skvelú atmosféru. Psssst, nevyrušovať, len si zväčšniť ten moment... A Str8, parádna fotečka s deťmi. No a jak sa ti darí so slimákmi? Teda by som sa mala spýtať jak sa ti žije bez slimákov? ;-).Oli, maj sa krásne a som rada, že som ťa zase videla naživo :o)
6/11/2015 7:34:08 AM
Čt4 !!! :-) ČT5! ČT9 :-) Pá10 :-) Víkend ! Po4! Po9 Kromě Tomiho mě zaujalo řešení TV :-). Út1 ! Út4 :-) Út9, asi před 10 minutami jsem četl článek "Agresivní suchozemská ryba ... = Lezoun indický" možná by je také likvidoval :-). Také jsem maturoval 27.5. Vždy si vzpomenu :-). St9 :-). Oli, máš to fajne, jako vždy, ale dnes jsem se i nasmál. Zdravím z Ova!
6/10/2015 10:39:20 PM
Dobře nabitej týden! So2- ten účes si musím nechat udělat :D
6/10/2015 4:29:58 PM
Výjimečný týden - cirky a všechny pětky a Natálčina pařba a nové slovenské slovo - chodůle! Bavila jsem se, kochala jsem se!
6/10/2015 9:59:22 AM
:-)


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow 59- Cirkul´Art, narodeniny a invázia bezdomovcov... - 22. 5. 2015