Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow [39] Superfinále, LDN, zatmění - 14. 3. 2015
Share week
photo

14. 3.Saturday

photo

15. 3.Sunday

photo

16. 3.Monday

photo

17. 3.Tuesday

photo

18. 3.Wednesday

photo

19. 3.Thursday

photo

20. 3.Friday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Jako u předchozích několika týdnů začínám sobotou, protože soboty jsou fajn! :) Dneska vyjíždíme na poslední uzlový závod v letošní Uzlové Open lize - SUPERFINÁLE v Kovalovicích. Od nás postoupili i mladší, i družstva starších, takže docela úspěšnost, jelikož postupovalo nejlepších 8 družstev v každé kategorii. Taky, že jsme jim to natřeli! :) Anetka a Adámek trénují úvaz / Dag mi přinesla kafe na probuzení, tak máme "kafíčkový klub" / vážou starší, tak mladší fandí / Žíža to všem natřel a měl zlato! :) / aby se měli všichni na co těšit a pro co bojovat... / Oralky / závodníci, na místa připravte se / padaly rozlišné časy, ale mí "favorité" měli ten nejlepší! / a nakonec skupinovka a (skoro) všichni cinkali medailemi :))
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

3/22/2015 9:33:29 PM
chvalyhodne*
3/22/2015 9:32:43 PM
Jsem hrozne rada, ze jsi zase tady! :D:) z uternich fotek mi spadla celist, ty se ti vsechny vazne povedly! Hrozne by me zajimalo, co to cte tvoje babicka za knihu:)) dedecka je mi moc lito, ty fotky jsou upravdu silne....7 km beh, to je chvalihodne! Taky bych mela zas behat! Uz je to rok, co jsi zverejnila svuj prvni tyden? To utika! Gratuluji moc, je to fuska, ale stoji to za to!:)


Tags more tags

next dayright arrow [39] Superfinále, LDN, zatmění - 14. 3. 2015