Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow (114) Kaliméra, vracíme se. - 23. 9. 2014
photo

21. 9.Sunday

photo

22. 9.Monday

photo

23. 9.Tuesday

photo

24. 9.Wednesday

photo

25. 9.Thursday

photo

26. 9.Friday

photo

27. 9.Saturday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Bohužel dnes odjíždíme. Uteklo to jako voda. Přes pár komplikací to bylo úžasné. V 11 musíme opustit pokoj a až v 1 pro nás přijede autobus, který nás veze na letiště. Letíme až kolem 4 odpoledne. Můj kufr má 17 kg (oleje, vína, suvenýry :D) a Romčovo má 13 kg, takže jsme v normě, hurá!! Doplácet 6 Euro za kilogram by nás štvalo. Na páté fotce je typický moderní řek :D Let proběhl v pohodě a my se docela těšíme domů. V kraťasech a tričkách vypadáme v Praze jako blázni a schytáme několik nechápavých pohledů. My jsme ale pořád vyhřátí ze Zakynthosu a je nám fajn. Doma je Naty s mamkou a připravily nám knedlo vepřo zelo :D Já mám pořád rozházený žaludek, tak si dám jen pár sýrů k večeři. Ukazujeme fotky a vyprávíme zážitky. Sweet home :-)
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

10/1/2014 9:43:46 PM
Zdeňku, určitě neproklínala! :) Nám se tam strašně moc líbilo a že zrovna pár věcí nevyšlo, za to nikdo nemůže ;-) Vzpomínat budeme na to pozitivní a z toho negativního si teď už můžeme udělat legraci nebo to jednou vyprávět dětem. Náhod je na světě také mnoho :-) week spojuje!
10/1/2014 9:34:28 PM
Míšo, mi úplně zatrnulo … já Ti ten Zakynthos doporučoval a ona taková smůla … snad jsi mne moc neproklínala … škytavku jsem neměl … ale ona to jen jenom smůla a nic víc … nakonec to vypadá, že všechno dopadlo dobře a že jste si to užili a je z toho parádní week, tedy vlastně weeky. A taková náhoda … fotila jsi skoro stejné věci jako já v Ostravě … no to jsou mi věci … Míšo, díky moc …


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow (114) Kaliméra, vracíme se. - 23. 9. 2014