Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow Do Ostravy na čumáky - 1. 9. 2014
photo

29. 8.Friday

photo

30. 8.Saturday

photo

31. 8.Sunday

photo

1. 9.Monday

photo

2. 9.Tuesday

photo

3. 9.Wednesday

photo

4. 9.Thursday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Dnes nemusím do práce. Máme na Slovensku sviatok :o) 1. Ráno nakŕmim rybičky a asistuje mi u toho "pan želva". 2. Prší, a niekomu nevadí, že nechal bike vonku. Asi ho potrebuje umyť. 3. Tlačím banán. Ale nie je to obyčajný banán. Je to cestovný banán. Bol so mnou v sobotu v ostravskej ZOO :o). 4. Stále prší tak vyrážam do ulíc. Som vybavená, tak ma nič neprekvapí. Vychytávka čo som okukala u Milady Bursíkovej funguje ;o). 5. Stále prší. 6. Labutiam to nevadí. 7. Vyzerá, že nám explodujú poklopy na zámockej ulici. 8. Doma kľud. 9. Tak si trošku zacvičím :o)
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

9/23/2014 10:16:30 PM
Jů :-) já nakonec week ze zoo neudělala /jen článek na blogu/, stydím se, protože to je fakt fajn, kouknout se na to takhle zpětně. Celkově je to bezva týden, Leni. Zaujal pes baskervilský /!/, úterní hříbeček v trávě a taky, jak je středa úúúplně jiná než ostatní dny.
9/23/2014 9:33:19 PM
A ten Mišo aj zastavil?? Pripomenula si mi, ako som tiež chodievala umývať starenke okná, ale ona nekecala ( najlepšia starenka na svete)... Leni, ani nevieš, ako mi je ľúto, že som tam s vami na čumáčkoch nemohla byť...
9/23/2014 6:32:43 PM
Prima týden, sobotní návštěvu ZOO jsem viděl několikrát, ale od každého "wolouška" z trochu jiného pohledu.. Paráda :-)
9/23/2014 4:28:00 PM
Čau, na čumáky ráda vzpomínám a připomínám si je viděno jinýma očima, prima dešťová vychytávka a poklopy a hodně se mi líbila celá středa. Fajn týden.
9/23/2014 10:24:26 AM
Ony totiž stařenky ví jak se to má dělat nejlíp a neboj, budeš taky taková :D Čumáci z další strany super, překvapení se vydařilo. Domácí pralinky?Co to máš za hospodyňku kolegyni?:)Dala bych si taky;-)
9/18/2014 8:43:29 AM
Čumáci, čumáci … paráda … ale popořádku. Hezky se o stařenku staráte, to je záslužné. A já to také tak často dělám … když se něco dělá, tak rozdělím práci a pak pomáhám tím, že to fotím. Sobota je … prostě nádherná (už bohužel) vzpomínka na krásný den s kamarády … ještě jednou díky za to parádní překvapení. Nojo, já se bál že mne při kradení odpadkového kontejneru někdo načapá, ale že mne při tom také vyfotí … no mohlo mne to napadnout … a sedmička je skvělá … Na nedělní jedničce Ti to velmi sluší … probudila ses do krásného dne … já dostal náramek v sobotu od Sáry (je to vidět na fotkách) … a pak jsem se dočetl, že může obsahovat velmi mnoho ftalátů a že si mám dát pozor … to bych rád věděl jak … Rozhovor jsem četl a ani nedutal … gratuluji. Cestovní banán :-)) … no byla to zážitková sobota a nebyl čas jíst … A zase hřiby … letos je žeň, ale já to nestíhám … Lenko, fajn … už se těším na další akci … s překvapením … pozdrav Maťu a ahoooooj ….


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow Do Ostravy na čumáky - 1. 9. 2014