Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow b&w bucuresti - 2. 9. 2014
Share week
photo

2. 9.Tuesday

photo

3. 9.Wednesday

photo

4. 9.Thursday

photo

5. 9.Friday

photo

6. 9.Saturday

photo

7. 9.Sunday

photo

8. 9.Monday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
v utery jsem letela do rumunska. bojim se litat, tak jsem se na to musela trochu posilnit. v letadle jsem pri cteni noveho cisla sveho aktualne nejoblibenejsiho casopisu narazila na nastaveni sveho fotoaparatu na monochromaticke foceni. to rozhodlo o ladeni tohoto tydne do black and white :-)
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

9/15/2014 4:13:33 PM
nektere zeme jsou dost opomijene, coz je dost skoda..na druhou stranu je to prilezitost pro ty, kteri na ne nezapomneli, protoze se nemuseji cpat nikde mezi davy turistu nebo vymyslet, jak turisticky tlak obejit. bukurest, ale cele rumunsko, je urcite misto hodne videni a pro nas - foto nadsence - misto hodne si toto videni trenovat :-) dekuji za vase mile prispevky!
9/14/2014 10:23:17 PM
Tak to je dobrá zpráva, že každý desátý bude černobílý:-) Tím pádem se můžeme těšit na mnoho Tvých povedených týdnů:-) Tenhle s Bukureští je teda parádní! Ahoj, Alenko! Šárka..
9/14/2014 1:52:19 PM
jj, když jsem srovnával poznávání Evropy kolegů, kteří tu byli na rok a svoje, který to může objet vždycky, výseldek tristní...oni téměř každý víkend někde...úplně mi to připomnělo, jak pan šéf, co nám tuhle dělal verandu říkal, že jo, že ty dalždice na konec, že to může udělat vždycky...od té doby je to víc než rok a podobnou odpověď jsme slyšeli zatím asi 14x...ale za ty dlaždice si můžem sami...no a za to neprojetí celé Evropy vlastně taky...;) Bukurešť gj!
9/14/2014 11:59:44 AM
Špinavá Paříž … dobré … Bukurešť je jedno z míst, kde jsem nikdy nebyl … ono se to zdá blízko, jako že se tam dá skočit kdykoliv … no a takto to dopadá … Dort je super … dělat radost je velká radost, že jo … mělo by se to více připomínat … prima bw týden, líbilo se mi tady …


Tags more tags

next dayright arrow b&w bucuresti - 2. 9. 2014