Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow (111) Přeskočení léta a je tu září - 4. 9. 2014
photo

31. 8.Sunday

photo

1. 9.Monday

photo

2. 9.Tuesday

photo

3. 9.Wednesday

photo

4. 9.Thursday

photo

5. 9.Friday

photo

6. 9.Saturday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Na snídani jsem jela k babičce a měla jsem se královsky. Našli jsme ve skříni staré ramínko, z roku 1944. S babičkou luštíme pořád křížovky. V Lidlu jsem si koupila sovičkové desky a po rozbalení jsem zjistila, že tam jsou ještě dvoje :D Odpoledne jsme jeli za Romčovo babičkou. Koťátka se mají k světu, jsou krásná. Na 7. fotce jsou kočičí máma s tátou. Na osmičce Alan, který už neslyší a ani moc nevidí, zato má plno energie a pořád by se mazlil. Večer jedeme ke Klatovům do Country Saloonu na nejlepší steaky, co jsme kdy jedli :P Jídlo i prostřední naprosto perfektní!
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

9/14/2014 12:10:27 PM
Jo, já si skoro nevšiml že letos nějaké léto proběhlo … Zakynthos mohu doporučit, třeba v Laganas je na obě strany písečná pláž, smáčená mořem, cca 4 km na každou stranu a celé se dá projít pěšky a bosky po mokrém písku … já tam nachodil přes 100 km …. boží … mám z toho deník. Nicnedělání v dešti je fajn … já se na to vždy těším … a najednou se přistihnu, jak už zase něco vymýšlím a tvoří … jsme mladý a neklidný … :-))) GoPro .. super … to bych také chtěl … 92 let … věk to je jen stav mysli … a už vidím rozhodnutí … moc dobré … a teď už tam jste, tak pěknou dovču … největší vlajka světa, modré jeskyně, vrak na pláží … už se těším na week. Vše nejlepší k narozeninám … 23 let … věk to je jen stav mysli …


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow (111) Přeskočení léta a je tu září - 4. 9. 2014