Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day Relaxing - 11. 8. 2014
photo

5. 8.Tuesday

photo

6. 8.Wednesday

photo

7. 8.Thursday

photo

8. 8.Friday

photo

9. 8.Saturday

photo

10. 8.Sunday

photo

11. 8.Monday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Ráno je pod mrakem, ale náladu nám to nezkazí. Kluci hrají pentangue a pak razíme na procházku okolí a lesa, je tam nádherně, žije si svůj vlastní svět. v polovině cesty nás chytá velký déšť a tak se schováváme v blízké hospůdce, kde ale mají vyprodáno, kromě pití a párku v rohlíku :D Davídek usíná a tak si dáváme partičku karet. Když déšť lehce ustal, zašli naši chlapi pro auta a jeli jsme na bizoní farmu. Nádhera. Všechno je stylové a krísné a tak si dávám stylově rybu - ale nemá chybu, je dokonalá. Večer jedeme do kempu a mě fascinuje západ slunce, nebe a všechno kolem, ticho pohoda, nádhera.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

8/26/2014 10:28:30 AM
To je paráda sledovat takové krásné prázdninové fotky, zvlášť když se dnes za okny prohání déšť a vypadá to, jako by léto už skončilo. Na Červené Lhotě je krásně a doufám, že i přes tu chvilkovou nevolnost, jste si dovolenou krásně užili! Krásné fotky mechu, kolíčků, západů slunce i parádní autoportréty :-)
8/26/2014 10:28:16 AM
:-) ty kalhoty jsou vtipne :-D Teda Dava už má taky nalété, jo? :-D Cappuccino vypadá jak pravé italské :-D Moc se mi líbí NE 3jka :-)Super relax dny, to je potřeba :-)


Tags more tags

left arrowprevious day Relaxing - 11. 8. 2014