Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow ...konečně pohár - 14. 8. 2014
photo

9. 8.Saturday

photo

10. 8.Sunday

photo

11. 8.Monday

photo

12. 8.Tuesday

photo

13. 8.Wednesday

photo

14. 8.Thursday

photo

15. 8.Friday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Jedu do servisu. Vyrážím kolem 6 a za 5 minut 8 jsem tam. Už mě čekají. I 200km se mi vyplácí. Servis skvělý a místo 1300 v značkovém chtějí 300 i s DPH !! No, rozvody jsou rozvody. Wau, umyli mi motor. Neskutečné. Celý den je super, sedím u Iva a on mě krmí. Mají dovolenou a neštovice/kiahne. Ale zapomínám fotit. Tak až doma, když nakládám Domču na nádraží. Dostal jsem od Ninky obrázek. Super! 8 Maťa tu není, ale i tak s ní komunikuji. Vzpomínám, jak se počítají derivace a píšu si s ní do USA.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

8/18/2014 11:37:02 AM
Matorky jsou parádní! Pondělní jednička je luxusní !!! Po4 bych tipnul na anténu. Blapohřeji k druhému místu, pohár je nadherný :-). Čt6 ! ČT8. Tak to jsi frajer. Já to zapomněl asi po deseti letech (nebyl důvod si to opakovat). Snad rok po škole jsem pomáhal kolegovi s příklady na přijímačky VŠB. Pá9 :-). Fajně bylo.
8/16/2014 5:25:55 PM
Fakt jen skoro … Ty máš tady naprosto předpisový moonstrike … gratuluji. Ale ten měsíc v pondělí byl … Gratuluji také k poháru. Sleduji Tvé týdne víceméně nepřetržitě, ale mám moc málo času a tak moc nereaguji. Nicméně jsem napjatě sledoval na radaru holky na cestě do Dallasu … a tak nějak jim docela záviděl … jak já by teď rád od všeho utekl. Vidím že program podniká celá rodina zdárně pokračuje … držím palce … já se právě vydávám opačným směrem … i když tedy jsem ještě stále zaměstnancem své vlastní firmy, ale jen do času. Do konce srpna mám deadline, kdy musím odevzdat prázdné kanceláře … teď si právě buduji home office. Jo … gishwhes … to je nádherný úlet, tohle žeru. Paráda. Rozdíl 1000,- EUR na rozvodech, no to jsou tedy poměry … skoro jako u nás. Derivace … kdy já si naposledy zaderivoval … Martine, máš to parádní … ahoj …
8/16/2014 11:59:41 AM
Ta technika je úžasná věc...moci takto komunikovat až do USA.Po/1 je super!!! Povedený týden........


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow ...konečně pohár - 14. 8. 2014