Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow 27. týden - Jak jsem uviděla koťata - 6. 7. 2014
photo

2. 7.Wednesday

photo

3. 7.Thursday

photo

4. 7.Friday

photo

5. 7.Saturday

photo

6. 7.Sunday

photo

7. 7.Monday

photo

8. 7.Tuesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Mňam, kukuřičné rohlíky s máslem a řeřichou, to mi chutná. Ještě doma trošku pracuji, ale dnes si výlet nenechám ujít. Mířím na Hlavák a hurá do přírody. Z Řevnice kolem Kamenné k rozcestí U Trojáku a o kousek dál U Šraňků je můj cíl. Cestou se kochám krajinou, sbírám maliny a u mého cíle trávím spoustu času sbíráním borůvek - to byste při odchodu určitě nepoznali :-) Dávám si zaslouženou večeři, zastavuji se na Hvíždinci, kde ovšem není nový sešit a nemohu se letos zapsat do návštěvní knihy. Je večer a mám pocit, že jsem poslední turista v lese a v takovou dobu je nejlepší si vzpomenout na všechny horory, odehrávající se v lese :-) Vše dopadlo dobře, a tak jsem se lehce dehydrovaná doplížila na Dobřichovické nádraží. Čekání si krátím sledováním hmyzu. Naštěstí nečekám příliš dlouho a při západu slunce mířím do dáli... ...domů.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

7/16/2014 10:26:44 AM
Ahoj Milado, líbí se mi středeční osmička z galerie, sobotní nákupy na náplavce a Tvůj nedělní výlet :-) Les mi chybí, asi se taky budu muset někam brzy vydat...Byl to prima týden k nahlédnutí, takový uklidňující mi přišel :-) Měj se fajn!
7/15/2014 1:16:09 PM
Ta náplavka se prostě nikdy neomrzí..krásný týden:)
7/15/2014 12:03:19 AM
Velmi pěkný týden a hodně povedená reportáž ze života. Nejvíc mě zaujaly krásné labutě, pondělní 3 a nedělní výlet do Brd, kde muselo být krásně. Ahoj :-)
7/14/2014 4:58:38 PM
Ahoj holky, děkuji Vám a také zdravím :-) Mirko, levanduli mám ráda od dětství a připomíná mi dovolenou ve Francii s Janičkou a kamarádkami - od té doby nesmí doma chybět :-) Šárko, kočky jsou takové polodomácí a maminka se sice po chvilce dá pohladit, ale musím na ní pomalu a být obezřetná - ne vždy je v pohodě. Ale to mi stačí, jinak bych je chtěla adoptovat :-D
7/14/2014 4:41:34 PM
Kočka a její děti, to je příběh:-)Možná si na Tebe, Mili, zvyknou a nebudou se bát..I když..Ona je to obrana, nevěřit lidem..Nádhera, ty labutě na Vltavě..Hrozně se mi líbily:-)Ten malý černý čertík poslední den je roztomilý:-)Jo a po spánku se nestýská jen Tobě..Od té doby, co nemám Canonka doma, též blbě spím..Takže popřeju dobrý a kvalitní spánek a konečně taky nějakou dovču:-))Ahoj, Miládko, Šárka..
7/13/2014 7:12:31 PM
Úterní /5 tak ta nemá chybu.Levandule je nyní opravdu skoro všude....cítím tu vůni.Bouřky byly i u nás,a zima.Hezké podívání do Prahy.....moc pěkné snímky.Posílám pozdravení....


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow 27. týden - Jak jsem uviděla koťata - 6. 7. 2014