Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow 33- IWS Ostrava - 16. 5. 2014
Share week
photo

12. 5.Monday

photo

13. 5.Tuesday

photo

14. 5.Wednesday

photo

15. 5.Thursday

photo

16. 5.Friday

photo

17. 5.Saturday

photo

18. 5.Sunday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky Slovensky
1- a je tu deň "D"...bráško (väčšinou je normálny) ma vezie na stanicu smer severozápad...2- vo vlaku robím prvé čítanie Andrejkinej diplomovky, až na gramatiku je skvelá...3- vo vagóne som celkom sama, využijem čas, zabicyklujem si a dám si aj dvestovku brušákov..4- v Ostrave ma prekvapí vyľudnená, ale celkom fotogenická stanica...presuniem sa do hotela- izba je tichá, personál ochotný, obed skvelý..5- protagonistka vernisáže- pekné fotky, dobrá hudba, príjemná spoločnosť (Zdeňek, Roman, Sabrinka) a prvý čaj s Fernetom...6- ani psa by človek nevyhnal, taký je čas...7- priebeh večera bol už viackrát podrobne popísaný, zastavil sa aj strýko Fester..:))..8- porada v plnom prúde, po dôraznom prihlásení a umlčaní Zdeňka sme sa občas dostali k slovu..:))..9- lákavé možnosti, ale v najlepšom treba prestať, tak to zapichneme jedným malým nefiltrom u Hobita.... 1- a je tu deň "D"...bráško (väčšinou je normálny) ma vezie na stanicu smer severozápad...2- vo vlaku robím prvé čítanie Andrejkinej diplomovky, až na gramatiku je skvelá...3- vo vagóne som celkom sama, využijem čas, zabicyklujem si a dám si aj dvestovku brušákov..4- v Ostrave ma prekvapí vyľudnená, ale celkom fotogenická stanica...presuniem sa do hotela- izba je tichá, personál ochotný, obed skvelý..5- protagonistka vernisáže- pekné fotky, dobrá hudba, príjemná spoločnosť (Zdeňek, Roman, Sabrinka) a prvý čaj s Fernetom...6- ani psa by človek nevyhnal, taký je čas...7- priebeh večera bol už viackrát podrobne popísaný, zastavil sa aj strýko Fester..:))..8- porada v plnom prúde, po dôraznom prihlásení a umlčaní Zdeňka sme sa občas dostali k slovu..:))..9- lákavé možnosti, ale v najlepšom treba prestať, tak to zapichneme jedným malým nefiltrom u Hobita....
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

6/12/2014 2:35:17 PM
Ahoj NOLI, Oli, keď sa už poznáme osobne :-) Pekný farebný, kvetinový týždeň...ešte aj tá Ostrava je farebná, podľa mňa z tej pozitívnej energie, ktorá tam bola...Inak k tým miliónom, ktoré spomína Jirka, tiež som mohol byť milionárom, keby som nebol lenivý a napísal knihu Jak být líný :-D
6/12/2014 7:30:52 AM
Oli, tak se vše vyjasnilo :-). Kytička se mi také líbí. Vyfotím pro Tebe našeho Klimta, co máme doma (myslím, že už někde ve weeku už je). Kdyby to byl originál, tak by ze mne byl milionář :-).
6/11/2014 9:34:17 PM
Jirko, písala som bez okuliarov a Ne/1 som prečítala ako Ne/5...a neskromne som si myslela, že sa Ti páči kvetinka a dokonca vieš jej názov...:)) tak som sa dovzdelala...Podľa názvu som doteraz poznala len Klimtov Bozk, hoci sa mi jeho obrazy veľmi páčia...
6/11/2014 9:10:07 PM
Oli, o kvítku nevím. Myslel jsem obraz od Klimta :-).
6/11/2014 9:04:57 PM
Milí woláci, ďakujem za návštevu a komenty..:)) Jirko, nevedela som, že kvietok je Judita...Zdeňku, na klavíri som hrala kúsok melódie z Winnetoua a prvú (a poslednú) obojručnú skladbu, ktorú viem...Chodila som na hodiny straaaašne dávno, asi rok, potom učiteľ umrel...Je to jedna z vecí, ku ktorým by som sa rada vrátila...P.S.: Chvalabohu, tunel dopadol OK, ja som im hovorila, čo tie podozrivé tiene sú, neverili...Ale radšej ísť trikrát zbytočne, ako raz neskoro....Majte sa všetci krásne a niektorí píšte aj básne...:))
6/11/2014 8:38:36 AM
Super:)
6/10/2014 7:32:21 PM
Noli,lokomotivu jsi dělala moc pěkně,to se mi líbí:-)))Páteční den D a následující sobota ....pěkné!!Hlavně, že se Vám tam líbilo i přes nepřízeň počasí.Na MR jsem byla také minulý týden,sluchátka mi také dali, ale nepouštěli mi do nich hudbu:-)))Moc se mi u Tebe líbí.Ahoj.......
6/10/2014 5:28:03 PM
Oli, vrátila jsem se z dovči a hned tu je týdeník od tebe - tradička fajn barvičky a nálada navzdory asi nic-moc tunelu, který určo dopadl OK. Z tebe přímo srší chuť do života a vitalita, to by nemělo dát šanci nějakým brrr... držím palce i pěsti a těším se na pokračování.
6/10/2014 10:12:29 AM
Fotek z IWS není nikdy dost:)..super týden..taky máme v plánu v červnu nějaký pražský sraz:)
6/8/2014 11:37:40 PM
Týden s pěknými květinami, hodně se mi líbí středeční deštivé fotky. Ale nejvíc emocí přinesl pátek a sobota, dny plné pohody. Všiml jsem si, že IWS je všude u všech zachycený na hodně povedených snímcích :-) Setkání s woláky jsou vždy super, ať už to byly ostravské vánoční punče, nebo v Beskydech s Kašpárky, kteří nás vytáhli na Lysou. Chystáme se Šárkou 28.-29.6. na výlet a setkání s woláky v Praze, jedno setkání v Bratislavě jsme prošvihli, ale doufám, že se už brzo polepšíme:-)
6/7/2014 4:40:15 PM
Roman to vystihl... :) !!
6/7/2014 10:53:19 AM
Zdravím takové naše sluníčko pozitivní...
6/5/2014 4:31:52 PM
:-)
6/5/2014 2:33:17 PM
Cesta do tunelu a zpět není příjmená :-( . Myslím psychycky. Fyzicky se to dalo vydržet i ten slibený nával horka. Oli, vypadáš tak dobře, věřim, že je to OK. Pěkné makro snímky. Út2. Nápis "Punk ještě žije", jsem nedávno viděl někde na zdi. Út4. Hezká paralela s policejním autem. Pátek ! Skvělá sobota a super sobotní pětka. Něco mi došlo. Při prohlížení fotek Woláků z IWS, jsem si uvědomil, že se příště musím nastavit na jiný mód než obvykle. Méně fotit a více se věnovat ostatním. Skoro všude koukám do foťáku :-). Ne1. Judita je nádherná. Můj medař se ozval, medu bude letos hodně. Oli, líbilo. Jako vždy :-) .
6/5/2014 12:48:12 PM
Ctěl jsem napsal, že fotku z pece máš u Franty.
6/5/2014 12:46:08 PM
Teď jsem dospěl k sobotě a ještě tu není text ... zrovna ho píšeš ... jsme spolu na stejném virtuálním místě :-))), ale tady slov netřeba, opět se vrací ta báječná atmosféra navzdory okolnostem, další společná stejná a jiná pětka ... Sabrinka ve skipu, Kamil ... asi se fakt nudil ... a nádražní WoL ... paráda ... a já tam chtěl být s vámi ... a mávat ... fňuk ... co jsi vlastně hrála na piánu? Jo ... navštivte Ostravu ... je to tady bezva ... ale musíte umět vidět ... a musíte se umět zapojit ... Olinko ještě jednou díky ... také za výborný medík ... mňam, mňam. Ostatně to tady v neděli vidím, jak se to vyrábí ... A čtyřka ... ta půjde do foto dne ...sázka? Paráda, líbilo se mi tady, měj se moc hezky.
6/5/2014 12:45:26 PM
Já to vidím ... podstupuješ vyšetření, není Ti bůhvíjak ... ale staráš se jak to dobře vyfotit ... já Ti ještě jednou gratuluji ... Tulipán je zajímavý ... kde se to zastaví... do pece jsi nespadla a fotku z ní máš . A prší a prší. Vražedný pozdrav ... hmmm ... fakt brutální. :-) Tominko s vysavačem ... že se nestydíte, ho takto využívat ... To Natálka ve spacím voze, ta se má. A už je tu pátek a sobota ... moc příjemná vzpomínka ... Olinko moc Ti děkuji za Tvou účast, přispěla jsi velmi k pozitivnímu výsledku. Za cenu ohrožení vlastního zdraví ... velmi se divím, že to nikdo neodnesl nachlazením ... alespoň doufám ... Je úžasné jak je stejná akce z různých úhlů pohledů jiná ... a zároveň stejná ... a báječná. Strýko Fester :-))) a na devítce už je vidět, že nejsem zcela střízlivý ...
6/5/2014 10:43:59 AM
A je tady asi předposlední week z IWS. Schází jenom GeoLenka.:-) Čt-4 mám slíbenou, tak jsem zvědal, zda-li se něčemu přiučím, Pá-7 - co to tam máš za fešáka? :-))) a Ne-4 bude fotka dne, Oli líbí a zdravíme. M.


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow 33- IWS Ostrava - 16. 5. 2014