Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow 21. týden - Nový film, noví lidé, dobrá nálada - 23. 5. 2014
photo

21. 5.Wednesday

photo

22. 5.Thursday

photo

23. 5.Friday

photo

24. 5.Saturday

photo

25. 5.Sunday

photo

26. 5.Monday

photo

27. 5.Tuesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Odkud já tohoto člověka znám? Dobrá otázka, kterou jsem stále nevyřešila. Ale co, pokochám se květinami a šup do práce. Sluníčko se mi vkrádá do kanceláře, jenže pozdní odpoledne nám přineslo pořádný déšť. Okno se mi z toho trochu zamlžilo. Venku pořád prší a všechno je mokré. Jsou ale odvážlivci, co si déšť užívají na kole. Jedu rovnou do kina, kde si užívám své oblíbené X-many. Po filmu a popovídání o něm s dvojící, kterou jsem tady poznala, jsem se konečně dovolala Kristý. Ta mi už několikrát volala, aby mi pogratulovala k výběru. A protože jsem měla skvělý den, připojila jsem se k ní a jejím kamarádkám na noc kostelů. Už jsme jich moc nestihli, ale já si užila krásný den, plný překvapení, radosti a seznamování s novými lidmi.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

6/9/2014 8:51:03 AM
Únava, práce nad fotkama... odkud já jen tohle znám :-))!? Tak s tím pánem na páteční jedničce Ti bohužel taky nepomůžu, ale alespoň můžu celý týden pochválit. Parádně zdokumentováno! A ten deštivý autoportrét nemá chybičku :-)


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow 21. týden - Nový film, noví lidé, dobrá nálada - 23. 5. 2014