Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow 18. týden - Dnes přijdu zítra - 4. 5. 2014
photo

30. 4.Wednesday

photo

1. 5.Thursday

photo

2. 5.Friday

photo

3. 5.Saturday

photo

4. 5.Sunday

photo

5. 5.Monday

photo

6. 5.Tuesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Sotva jsem si udělala snídani, už mám nabídku na výlet. Je mi lépe, jak včera a výlet mě láká. Ani se nenaději a už mě kluci vyzvedávají. Míříme na Přerovský skanzen. Počasí je v celku dobré, tak proč ne. Bylo to super a kupodivu se i Ondra s vozíkem dostal do většiny chalup. Ale co dál? Netrvalo nám moc dlouho, než nás napadlo muzeum ve Kbelích. A tak jsme jeli. Míša se samozřejmě nechal fotit, jako hrdý pilot. Na špičce jednoho letadla byla zajímavá věc - asi i letadla ráda mlsají. Večer už se ale chýlí ke konci, muzeum zavřelo a já se opět pořádně unavená vracím domů.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

5/14/2014 10:32:29 AM
Děkuji oběma :-) Jani, také se moc těším, až se zase potkáme ;-) Romku, celý týden byl úžasný, i když jsem po něm byla trošku unavená. Batucada hrají výborně, bohužel, na jejich koncert jsme se schovávali před deštěm a neviděli jsme na ně. Ale i tak byli skvělí :-)
5/14/2014 8:25:42 AM
Pěknej frmol a staří známí Batucada a Miloš Vacík k tomu, paráda, se nenudíš....
5/13/2014 9:59:49 AM
Krásně zachycené deštivé dny, parádní nedělní výlet a moc se mi líbí ne 5 :-)! Jsem ráda, že čtyřlístky dělají radost i mým kamarádům a neschovávají se před nimi ;-)! Těším se Míli na další týden a možná zase nečekaně někde na viděnou po Praze.. :-)


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow 18. týden - Dnes přijdu zítra - 4. 5. 2014