Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Život je pestrý - 27. 3. 2014
Share week
photo

27. 3.Thursday

photo

28. 3.Friday

photo

29. 3.Saturday

photo

30. 3.Sunday

photo

31. 3.Monday

photo

1. 4.Tuesday

photo

2. 4.Wednesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
V práci nám myjí okna. Pak společně jdeme přes Novou Karolínu do hospody pro utužení vztahů se zákazníkem. Dobrý zvyk, ať víme, kdo se skrývá pod jménem v e-mailu. Hospoda praská ve švech, ještě, že jsme objednali stůl pro patnáct lidí a sedíme nahoře. Fotím, co to dá, nebo spíše nedá. Dojdou mi překvapivě brzy baterky. Náhradní jsem nebral neb jsem to nečekal. Nevadí, mám ještě kompakt. Druhý den zjišťuji, že fotky z kompaktu jsou nečitelné. V kompaktu ráno ještě, vypadaly dobře. Jenže už jsem měl plnou kartu, včetně fotek z Kréty. Tak jsem ji přeformátoval, ale dříve než jsem to zjistil. No, život je pestrý! Akce se podařila, dokonce jsem překročil svou normu piv :-).
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

4/10/2014 3:06:25 PM
Jirko, umývači okien fascinovali aj mňa, keď som bol vo Viedni, jasné, mali to vymakané - vozíky, výťahy, ale takto po našom je to zas adrenalínové :-)Je fajn, že sa nájdu ľudia, ktorí robia svoju prácu dobre a vymažú zlý pocit zo šmejdov, len keby ich bolo viac...No na chatu bez tekutého svetra sa neoplatí ísť, veď to vidno na So3 :-) príbeh s veveričkou je super, chcelo by to komix na 9 fotiek :-) A ešte si neodpustím rozmazaného Zdeňka z wc :-) čo tam asi robil, že sa rozmazal, išiel si prepudrovať nos? :-D Ešteže je ten život pestrý...páčilo sa mi, teším sa na budúce...
4/10/2014 3:01:30 PM
Pěkný týden!! Moc se mi líbí pondělí s veverkou a novým účesem:-)))
4/9/2014 7:41:00 PM
Jirko, bezva! O kopci Čtverec slyším poprvé...ale já rád chodím kolem řeky od Zanzibaru dolů...oba břehy jsou fotogenické, ale pravý břeh je podle mého soudu lepší...třeba se tam někdy potkáme...:-)
4/9/2014 6:46:27 PM
Ty umývače oken jsem viděla v akci a nevím, jestli já být v té výšce na ty okna vůbec sáhnu :)) Bonnie na té PÁ3 vypadá jak medvěd :) má nádherný kožíšek! a jsem ráda, že se vyřešil případ "šmejd". SO8 je super. Na NE6 jsem prva viděla ty bodláky, až pak mi došlo, že ne :) NE7 je skvělá! PO5 mi zase připomněla pána, který v téže místě sbíral houby... no nevím, jestli na jídlo. Historka s manželkou je super a drevokocúr taky :)) a na středeční pořad v 21:00 na ČT1 koukám taky - stojí za to. Jirko, super. Pozdravuj doma a těším se na další týden :) já se do dalšího možná taky brzo pustím - uvidíme :) Měj se, Eva.
4/8/2014 6:16:15 PM
Návrh na tykání s radostí přijímám. Týden je plný pěkných fotek. Skvělá momentka s veverkou! Na haldě v Hrabové se povedlo udělat hodně dobrých fotek, ale Tvoje obavy, z toho místa, nejsou bohužel bezdůvodné. Haldou se pohybují různá individua, je tam ze stanů celé ghetto bezdomovců. Na druhou stranu je zde blízko Ostravice z jezy a hned pod haldou na Šídlovci je Restaurace Beskyd nebo cukrárna vedle kotelny.
4/8/2014 7:54:54 AM
Ahoj,přerušení jsem si nevšimla, ale je pravděpodobnější že Yol je rok v kuse. Takže do cíle je nedaleko. Přeji Ti ať se to podaří... :-)
4/7/2014 9:01:02 AM
Jitko s potěšením přijímám. Jak se to počítá? Toť otázka. Začal jsem 1.4.2013. Po třech týdnech jsem si dal pauzu a od 2.5.2013 pokračuji do dnešního dne. Můj cíl je YOL bez přerušení. Pak se uvidí :-).
4/7/2014 8:20:07 AM
Prima zábavný týden...sobota je bezvadná, krásná so8, průměr ideálu krásy přece zvednou brýle! něco o tom vím :-), pivo v cukrárně neznám, zajímavý počin :-)Jirko, můžeme si tykat, ano? Ještě dotaz: to nebyl Yolový týden 1.4. , pokud ne, tak nevím, jak se to počítá :-)zdravím. Jitka
4/4/2014 11:13:57 PM
...jo, zapomněl jsem Ti poděkovat: právě si mi připomněl, že si mám přesunout čas na foťáku. Už jsem si ho (teď) posunul. Děkuji :)
4/4/2014 11:09:22 PM
Ty se máš! Já se zákazníkem do hospody nemůžu. Oni by nezaplatili. Normu piv jsem dlouho nepřekročil, ale občas se stane, že jsem z těch pif trochu paf. Jsem rád, že to se šmejdy dopadlo dobře. So8!! Po2... to mě těší :)
Zase se mi tady líbilo. Fajnový týden.
4/4/2014 12:02:45 AM
Jo, život je pestrý … a taroky zvlášť. :-) Třeba to, jak se nutí nesmysly starým lidem … já chápu, že každý se musí nějak živit a platit složenky … ale má to přece své hranice … vždyť je to krádež a podvod … šmejdi. Průměr ideálu české krásy … že by už byla okurková sezóna? Sobotní trojka .. ještěže už mám nalito. Kuře přehlédnu, na ledničce je stejně časový zámek. Veverka na zábradlí je dobré a historka s Helou také … Na tarokách jsem zapomněl rukavice a tak jsem tam jel ve středu znovu … a našel jsem je … v batohu .. už jsem to popsal ve Weeku … to je děsné, jak snadno tady na sebe člověk prozradí, že je blbec … Na pivo do cukrárny … to mne fakt stále baví … a tady jsem se také bavil.


next dayright arrow Život je pestrý - 27. 3. 2014