Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow Firmy vznikají a zanikají, přátelé zůstávají - 21. 3. 2014
photo

20. 3.Thursday

photo

21. 3.Friday

photo

22. 3.Saturday

photo

23. 3.Sunday

photo

24. 3.Monday

photo

25. 3.Tuesday

photo

26. 3.Wednesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
(1) Další vícenáklady, které zaplatíme. (2) Táňa je dnes v ráži. (3-4). Dnes mě čeká perimetr u očního, ordinace je v centru. V centru? To se posouvá někam jinam, ale to je na delší povídání. Zatím se tu hraje o dušu :-). (5). Tak a už pracuji v budově Finského konzulátu. (6) Chodník je už opraven (7). Máme doma nové záclony, podoba z mřížemi je jen čistě náhodná :-). Dcera dovezla další slivovici a Bonie neposedí, tak zatím nemám žádnou slušnou fotku. A když, tak jako černou kouli.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

4/16/2014 9:55:56 PM
Děkuji všem za návštěvu. Hádanka byla mřížka od fénu. Zaujala mě, protože vypadala jako ten mikrofon,co zmínil Martin :-)
4/7/2014 10:55:43 AM
...promiň to jsem zvoral, to je úplnej konec mého komentáře, tak znovu: Líbí se mi to od titulku až po konec, s výjimkou toho šmejda! Ty brejle před DU asi nenechají v klidu nikoho, kdo má po ruce foťák. Zanzibar už je v provozu? Ahoj a nashle!
4/7/2014 10:51:51 AM
hoj a nashle!
4/6/2014 6:18:21 PM
Ahoj Jirko, šmejdi práve včera hnusne dobehli môjho krstného...Hádanka je podľa mňa fén alebo vysavač (pripomenulo mi to, ako som kedysi používala dva vysavače bez vrecka - stereo- ako fén- a moje dlhé husté vlasy boli ráno suché za 4 minúty..:))..Fajn week, paparazovský príbeh ma rozosmial, aj piatková 8 a harmonikár na autobatériu...P.S.: Dobre, že priateľstvá pretrvávajú, ja som miesto zmenila len raz, ale kontakty udržiavame tiež...Maj sa fajn..:))
4/6/2014 9:31:04 AM
Ahoj Jirko, týden opět super, YOL se blíží :)) Pá7 super :) opravdu jsou jen "jako"? :)) So4 krásná - já letos ještě petrklíč nepotkala :) Ne2 - tam se mi líbí, jak se vytrácí smysl používat chodníky, respektive asi hledají vždy ten nejširší :)) Ne3 - kabelka bude to horní, peněženka spodní. Ne4 s jednoduchým "vé" je záměr? nebo nedostatek jahod? :)) ale jako paparazzi by ses určitě uživil :) Hádanku teda určitě nevím a netroufám si ani tipnout :) St2 je taky skvělá :) Snad to se "šmejdem" dopadlo dobře (ne pro něj samozřejmě), a jako Jiříkovo "Jiříkovo vidění" nemá chybu :)) Těším se na další! Eva
4/5/2014 12:14:13 PM
Super týden se spoustou výborných fotek! Vidím, že jsme sportovali na střední škole ve stejné tělocvičně. Taky jsme chodil na gymnázium na Volgogradské:-)
4/3/2014 11:52:48 PM
Titulek moc dobrý … už jsem v životě musel hodně věcí obětovat, ale jsou to jen věci … důležití jsou lidé. Páteční devítka mne inspiruje, jdu si dát panáčka na dobrou noc … Anička už šla spát a je mi tu nějak smutno … Sobotní devítka. :-) Jara není doma nikdy dost. Grupa mocnego udeřenja … to už jsem dlouho neslyšel … :-)) Hádanka je mřížka vysavače … Vošoust vypadá skvěle, ale budu tvrďák a dám si jen panáka. Taroky jsem prošvihl … nebyl jsem ve stavu potřebném pro logické uvažování :-))) Jojo, řeč na úrovni musí být … Středeční trojku máš do Megapixelu … tohle se tam asi také objeví vícekrát … Jirko, bezva.
3/31/2014 12:57:04 PM
Pá7 :) Pá8 :)) Pá9 :))) !! Hádanku já nevím... ale tipnu si to na mikrofon. Nóó, St2 je supr. St7...asi bych to šel reklamovat a dotyčnému bych ... však něco kloudného vymyslíš :)
btw: stodole jest dobrým nápadem. Já bych spíš kousek zasetíschopné nemovitosti, která by nás, v případě nouze, aspoň částečně uživila. (ne, že bych se na to chystal)


left arrowprevious daynext dayright arrow Firmy vznikají a zanikají, přátelé zůstávají - 21. 3. 2014