Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow Pár dní v posteli - 10. 3. 2014
photo

6. 3.Thursday

photo

7. 3.Friday

photo

8. 3.Saturday

photo

9. 3.Sunday

photo

10. 3.Monday

photo

11. 3.Tuesday

photo

12. 3.Wednesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Zase je měsíc pryč a je tu nový NP. (3) Mám pocit, že mi nějak neostří objektiv. (4) Kupuji si obrázek od pána z ulice, můžete ho vidět na devítce. (5) Jedu se ostříhat a tady už hezkých pár let chodím. (6) Hela je ještě u dědy Petra, tak ji jedu vyzvednout. (7). Růže z MDŽ (LB a čočka 4+). (8) Hela nechala bezprizorní zrcadlo, tak toho zneužívám :-).
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

3/21/2014 8:33:05 AM
Vypadalo to na těžkou nemoc, a tak rychle jste se z toho vyklubal:-)) Já se ani nedivím ,tam kde je Zdeněk Kamrla tam je fajn:-))Pěkný týden....
3/21/2014 7:23:43 AM
Lidičky, díky moc za komentáře! Venku opět sluníčko, víkend před námí co více si přát? :-) Chca nechca, musím dát za pravdu Zdeňkovi. Ne, dělám si opět legraci. Odpověď na hádanku je taková, co v tom kdo vidí. Já v tom vidím zvíře (asi psa nebo vola? :-) ) v době starého Egypta. Tento "úkaz" se nachází na dlažbě nedaleko našeho domu (naproti škole).
3/20/2014 9:32:32 PM
:))))
3/20/2014 9:30:25 PM
No dobře … možná to nebyl pes, ale koza … on totiž Ramses III byl atypicky pohřben zabalen v kozí kůži … ale to by zase ostatky nezůstaly v Ostravě … to je záhada přímo pyramidální … EU by na to mohla vypsat nějaký grant … :-)
3/20/2014 9:15:26 PM
Na nedeľnej trojke je jednoznačne koza!!! (mierne fosilizovaná)...Portréty sú skvelé, to sa Ti fotí, keď máš také modelky a modelov...:)) Páči sa mi ne/6 a iné..Jirko, dúfam, že si už OK a pozdravujem vnučku...:))
3/20/2014 6:03:20 PM
Měsíc portrétů?? No a já třebas dneska "honila" venku jen samé přírodniny:-))Tvé portréty jsou hezké, zvláště paní Hely, ta boduje vždy:-)Chlupatá vnučka roste do krásy a opožděně přeju Mati všecko nejlepší k narozeninám, je to sympatická krásná slečna, taky má být po kom:-)Podle toho úsměvu mamču nezapře:-))Pár dní v posteli? No kdyby nezlobily bacily, proč ne?? Někdy bych se s chutí válela v lůžku, jenže já to nevydržím celý den ani nemocná..Jirko, výborný, moc se mi líbil, pozdravuju i Tvého spolukarbaníka a fotomodela Zdeňka:-)Sekne mu to:-))Šárka..
3/20/2014 5:04:48 PM
Ahoj Jirko, opět fajn týden :) bacila jsi teda úspěšně porazil, to je dobře. My zatím odoláváme, ale ty teplotní rozdíly a přechody nejsou nejpříjemnější. Hádanku určitě uhodla včelka Zdeňka :)) a těším se na další fota rostoucí vnučky :)) už máte doma vyvěšenou její fotku? :) naši a babičky ode mě pravidelně vyžadují kalendář s fotkami Lily :)) měj se a těším se na další týden! Eva
3/20/2014 11:51:01 AM
Ahoj Jirko, musím povedať, že podľa Po8 ti posteľ a kederník prospeli :-)Inak, myslím, že Zdeněk sa hral na včielku Maju, nie? :-D No dobre, prečítal som si to v jeho komentári, ale tiež mu slivovica prospieva, lebo aj ten komentár je super :-)a súhlasím s jeho vysvetlením hádanky. A stredou si perfektne ukončil tento týždeň, takže si tu "potvoru chlupatou" úspešne přepral a ja sa teším na ďalšie týždne...
3/20/2014 8:57:25 AM
Hádanka vypadá jako zbytek nějakého vodorovného dopravního značení. Ve skutečnosti je to ovšem zachovala kostra osobního psa Ramsese třetího, který byl v roce 1155 př. n. l. na dovolené v Ostravě. Vzal sebou jenom psa a jednu manželku. Pes okamžitě pošel pod vlivem ostravského smogu, Ramses se strašlivě pohádal s manželkou, kam ji to zatáhl, psa na místě rituálně pohřbil a předčasně se vrátili domů. Tam právě probíhal harémový převrat pod vedením druhé ženy Tiye a zbylé manželky Ramsese podřízly, protože je nevzal sebou. Ponaučeni je nasnadě: na dovolenou zásadně bez manželky.
3/20/2014 8:56:55 AM
Staříček Pagáč říkali: bacil je sviňa a mosi sa zabiť … a používal k tomu výhradně slivovici. Mám s tím dost dobré zkušenosti. Například dnes je mi nějak mizerně a cítím, že na mne něco leze … a tak si po ránu dám panáka z láhve, co jsi mi v úterý věnoval (děkuji, je skvělá, už je ji jen půl láhve) a pojedu do práce na kole. A k obědu si dám něco na chilli … to by bylo abych tu potvoru chlupatou nepřepral … ve weeku pak podám zprávu. Chlupatá vnučka … :-)))) … a v botách …. :-)))) Oslava se šampíčkem a jahodami. Hela prošla určitě, ovšem taková Halina Obrovská by problém asi měla. Zatmění koule ... to mám často. Na úterní osmičce dělám včelku Máju … poznali jste to někdo? Ostatně už kroužím po hospodě a chystám se opustit úl. Středeční osmička … skvělé. A devítka. Co by na ni asi řekli v Megapixelu? A Tvoje lampy. Jirko bezva, líbilo.
3/19/2014 11:48:23 PM
Zajímavý týden! Nejvíc se mi líbí portréty, které jsou super!
3/15/2014 6:54:14 PM
Tak takto se vyvalovat doma místo pracovního procesu...? So3 ta jahoda vypadá skvostně :) Ne3 hádanka? Není to zvytek barvy ze zebry na silnici? (jinak bych to viděl na přejetého psa :) ) Ne8 - asi si jdu udělat kávu i já. Po - jo, holič, tak tam jsem už pěkně dlouho nebyl :/
Líbilo a přeji brzkého uzdravení


left arrowprevious daynext dayright arrow Pár dní v posteli - 10. 3. 2014