Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day 8. týden - V práci to snad půjde - 25. 2. 2014
photo

19. 2.Wednesday

photo

20. 2.Thursday

photo

21. 2.Friday

photo

22. 2.Saturday

photo

23. 2.Sunday

photo

24. 2.Monday

photo

25. 2.Tuesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Připravuji se na pekáč buchet, ale nikde nic. V práci probíhá přebírání firemních klíčů, mobilu a dalších nutností, ale fotit nezvládám. Z práce rychle na tramvaj, stíhám jen pár foteček a kvapem do nemocnice s mým foťáčkem. Než dojdu domů, už se mi stýská. Nějakou dobu se budu muset snažit s tátovým kompaktem, u kterého se nedá nic moc nastavovat :-( Bude to boj, ale snad mi odpustíte zhoršenou kvalitu. Přijela jsem hladová, a tak rychle přebrat čočku. Než se mi uvaří, studuji foťák a přicházím na magické funkce. Čočka se trošičku rozvařila, ale co, hlad je hlad a dobré to bylo i tak.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

3/3/2014 4:04:53 PM
Jani, děkuji Ti :-) Top Gastro bylo fajn, ale poznala jsem pořádně jen náš a sousední stánek (s dobrým vínem). A co hůř, celou dobu jsem koukala naproti na stánek s makronkami, ale mlsnou jsem tentokrát zvládla :-) Domů jsem jela s jedním vínem a strašným hladem :-D Jako vystavovatel jsem si ale docela užila a kluci se tam o mě docela hezky starali :-D
3/3/2014 2:09:41 PM
No co si budeme povídat... super zachycený týden! Top Gastro muselo být perfektní, tyhle akce mám moc ráda a Tys ho i krásně nafotila, pěkné detaily :-)


Tags more tags

left arrowprevious day 8. týden - V práci to snad půjde - 25. 2. 2014