Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day Každý jinde, přesto pod vlivem - 19. 2. 2014
photo

13. 2.Thursday

photo

14. 2.Friday

photo

15. 2.Saturday

photo

16. 2.Sunday

photo

17. 2.Monday

photo

18. 2.Tuesday

photo

19. 2.Wednesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Ráno si kupuji Nový prostor. Měsíc utekl jako voda. Dnes jsem se rozhodl. Budu jíst méně a častěji. Na oběd jen polévka, na večeři jen krajíc chleba a rotoped. Překvapivě nemám hlad. Hudebník má pauzu, přesto mu něco hodím. Venku je už cítít ve vzduch jaro. Zlatí hoši končí a já si můžu zase věnovat Talebovi. (9) Hádanka na závěr dne i týdne. Co je to ? :-)
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

3/7/2014 11:20:18 PM
Tak jo. Fotky vybrány. Komentář bude až zítra.
3/7/2014 10:05:58 PM
Mi se zdá, že Zdeněk rychlejší nebude, Zdeněk teprve před chvíli odeslal do Prahy filmy k vyvolání :-))))
3/7/2014 1:50:40 PM
Martine, hádanka, skoro bych to uznal za odpověď ! Je to biolampa, kterou si žena a někdy s mou pomocí, nahřívá záda :-).
Noli, s docenturou bojuji a ráno z toho vždy vycházím vitězně :-). Kolena se drží ve formě a snad brzo uvidíš výsledek. O víkendu zveřejním svůj poslední week, kde jsem tancoval jako o dušu a kolena byla OK i druhý den. :-). Pokud bude Zdeněk rychlejší, tak to bude i tam. Jinak bych Ti chtěl pogratulovat k fotce ve FR !! Přehlédl jsem Mirku i Tebe :-(. To ten Changeover! Jinak se teď kurýruji doma, ležím v posteli, vykašlávám plíce a ... po třech dnech jsem zapl počítač, abych ověřil pracovní věci.
Díky všem za návštěvu!
3/7/2014 10:56:07 AM
Čt1 jééé... Pá9 díval jsem se i ke Zdenkovi (je to tam!) a taky bych se asi nechal rozptýlit. So1,2 je dobré mít někoho, kdo má za nás zodpovědnost :) Út4 - veselý cyklista se pozná podle toho, že má plné zuby much. Hádanka? No já bych si tipnul blikačku z kola položenou na prostěradle, ale jelikož na kole nejezdíš, tak nemám páru...
btw... tento týden jsem zase nějak přeskočil a našel ho až dnes :/
3/6/2014 11:20:03 PM
Ahoj Jirko, so/1 mi evokovala pesničku od IMT SMILE Človeku je vtedy dobre, keď sa má o koho oprieť...:)) Hádanku som neuhádla, prezradíš?...Sledujem a chválim Tvoje snahy o docentúru, ako sa darí? (kolená, chrbtica aj srdiečko sa ti poďakujú...) P.S.: Vidím, že ste v tých Čechách oveľa ďalej, ako my...U nás ešte stále chodíme do cukrárne na krémeš (hnusný, tie socialistické boli úplne o inom, ale to je jediné, čo mi z tej éry chýba...:)))) Maj sa fajn....
2/28/2014 11:35:50 AM
Vyhrát v tombole struhadlo není až tak marné,pořád lepší než vyjít naprázdno:-))))povedený týden.........
2/23/2014 10:28:19 PM
Pěkný týden! Nejvíc se mi líbí čtvrtek 6, pondělí 5 a atmosféra tarok.
2/21/2014 10:59:38 PM
Hádanku asi neuhodnu, i když si tady fotku převracím ze všech stran. Evokuje to oheň, ale asi to bude spíše nějaká prosvětlená tkanina. A uprostřed něco jako lahvička s vodou po holení, vyfocena seshora. Nebo přeléváni protoplazmy ve vakuu ovlivněné zesílenou přitažlivosti v laboratorní centrifuze. Nejpravděpodobnější je, že to něco úplně jiného. No, pobavil jsem se a líbilo se mi tady.
2/21/2014 10:59:15 PM
No, na tento týden jsem se těšil a nejen pro Tvé pohledy přes LensBaby, se kterým Ti to jde čím dál lépe. Ples by fakt výborný, jen ten vyjetý olej už jsem neměl pít … Páteční devítku jsi hezky propojil s výsledkem, udělám to také u sebe. Jo fotograf, ten se má, ten si užije … Ovšem hned sobotní jednička je fakt povedená, opravdu jsem se asi takto cítil. Dvanáctka s červenou, whiskou a domácí pálenkou … to je kombinace pro šampiony. Hold jsem tentokrát prohrál, ale domů jsem došel po svých a všechno si pamatuji i co jsem kde fotil. Vepřové hody v cukrárně, to super vychytávka, já se bavím, už jsem se bavil na tarokách. Sobotní devítka, super. V neděli opět do cukrárny, jasně kam jinam v neděli …. A nádherný úsměv Hely, fakt nádhera. Vepřová vypadá skvěle, že bych zatím chodil do špatných zařízení? Rizoto miluji … kurnik a už je zase skoro půlnoc. Taroky … mám dobrý týden, pořád na kole, já fakt ještě neuzavřel sezónu 2013.


left arrowprevious day Každý jinde, přesto pod vlivem - 19. 2. 2014