Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day 111 veží majestátu - 6. 2. 2014
photo

31. 1.Friday

photo

1. 2.Saturday

photo

2. 2.Sunday

photo

3. 2.Monday

photo

4. 2.Tuesday

photo

5. 2.Wednesday

photo

6. 2.Thursday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky Slovensky
Lívii sa ráno nechce, ani Daliborovi :-) Podvečer máme stretnutie fotoklubistov v spriaznenej reštaurácii kvôli inšpirácii samozrejme :-) Idem peši a tak zas niekoľko žilinských momentiek. A doma pamiatka na pražskú IKEU, kúpili sme si umelú burinu, lebo živá by v týchto svetelných podmienkach asi neprežila a vytvoril sa celkom dobrý farebný kontrast...a to je všetko...dovidenia... Lívii sa ráno nechce, ani Daliborovi :-) Podvečer máme stretnutie fotoklubistov v spriaznenej reštaurácii kvôli inšpirácii samozrejme :-) Idem peši a tak zas niekoľko žilinských momentiek. A doma pamiatka na pražskú IKEU, kúpili sme si umelú burinu, lebo živá by v týchto svetelných podmienkach asi neprežila a vytvoril sa celkom dobrý farebný kontrast...a to je všetko...dovidenia...
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

2/23/2014 10:51:38 AM
Já měl tentokráte "štěstí". Linky mám doma. Tenokráte WoL monitoruji z práce.
2/23/2014 10:26:21 AM
Honzo, zadej si tady mejla a budeš vědět všechno hned :-))))
2/23/2014 10:15:33 AM
Ahoj :) Tarokáři mi všechno vždycky "vyžerou" a já už nemám jak komentovat :D Týden se mi prostě líbí. Pozdravuj Danku. Měj se
2/22/2014 9:54:10 PM
"Dnes posielame deti na východ, ...", docela jsi mě vyděsil. Na Ukrajině teď se dějí věci. Navigace, toť téma. Mám ji šest let v mobilu, ale přesto se dopředu připravuji na webu ať vím, kem jedu a jak vypadá okolí. (viz Šibřinky, že Zdeňku ?) So5 je přímo luxusní !!! Ne3! Lampy, to já můžu :-). Ne6 a 7 !!! Ne3, tak to si mi vzal kometář :-). Už jsem to chtěl napsat, když jsem zjistil, že jsi to podobně okomentoval :-))). Út9, beru jako dárek k mým "zítřejším" narozeninám :-). Měj se!
2/22/2014 8:11:57 PM
Ahoj Ľubo, pěkně zdraví a také Danku. Já mám nějaké období, že mne ani WoL nebaví … snad to přejde. Ale tak nějak průběžně nakukuji a sleduji. Tak děti na východ a vy na západ, no pěkně. A cestovat se dvěma navigacemi, to je fakt adrenalin, já to přímo slyším, jak se hádají. :-))) Tak už vím kam v Praze na víno, bezva. A Valtické, to já rád, to je jistota. Jojo, most a hrad a nějaká ta panoramata, to muší vyfotit … aby Ti věřili, že jsi tam byl. :-)) Nedělní šestka, bezva. Pondělí je skvělé, světlo dělá divy. Fotoklub Ti šlape (ovšem chceš-li fotky pochválit, tak je ukaž mámě a ne ve fotoklubu). Čím to je, že figuríny jsou tak fotogenické? Poslední devítka je také (nejen) skvělá … Tvoje oči vidí … Jo a Leovi to s Flexaterou fakt sluší … určitě bude po meči fotograf. Ľubo, měj se.
2/22/2014 12:52:29 PM
líbí se mi nejvíc neděle 6 :)


Tags more tags

left arrowprevious day 111 veží majestátu - 6. 2. 2014