Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow 6. týden - čas olympijský - 6. 2. 2014
photo

5. 2.Wednesday

photo

6. 2.Thursday

photo

7. 2.Friday

photo

8. 2.Saturday

photo

9. 2.Sunday

photo

10. 2.Monday

photo

11. 2.Tuesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Snídaně je základ. Dnes mám za úkol oběhat si úřady, doktorku a dojít pro nějaké tiskopisy. Celý den je krásný. Sluníčko mi svítí na cestu a já běhám a jezdím po městě, přitom fotím a sleduji všechno možné. Předsevzetím do Nového roku mě moc potěšilo, ale onen tvořivý krámek je pro mě zatím zakázaný – zaručeně bych tam příšerně utrácela. Za jinou výlohou sleduji úžasně nablýskané nádobí - i tady bych hned utrácela. Slečně na zastávce se možná chce čůrat, nebo co. V každém případě, čůrání pánů na dveře se pochopitelně nelíbí majitelům počůraných dveří. Mladíka o pár vchodů vedle, který dělal přesně to, na co se cedule ptá, jsem ale nefotila. Krátký čas v práci utekl, jako voda. S radostí zachycuji poslední paprsky slunce. Doma se pouštím do večeře a snažím se vydržet svědění od očkování.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

2/17/2014 9:44:12 PM
Jani, moc Ti děkuji :-) Petrklíč kvete stále víc a víc a s trochou štěstí ho nezahubím :-) Reakce na očkování už splaskla, jen ještě občas trošku svědí. Ono se to projeví vždy a letos vlastně ještě pohodička :-D Mirko, i Vám moc děkuji. Potěšila jste mě :-D
2/17/2014 1:07:00 PM
Moc se mi líbí Váš týden ...pěkně rozepsané popisky,nápadité fotografie.Sledování sporu,povzbuzení kamarádky,víkendové lenošení,vynikající svíčková ....pěkné
2/17/2014 1:03:44 PM
Čtvrteční předsevzetí je super a ještě lepší je, že se ho už šestý týden krásně držíš :-))! Další super týden. Doufám, že modřina už splaskla . Ten petrklíč je kouzelný, asi si ho domů taky pořídím. Těším se na další týden :-).


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow 6. týden - čas olympijský - 6. 2. 2014