Life on Earth through the eyes of its inhabitans

left arrowprevious day next dayright arrow Country a nové Lensbaby - 27. 1. 2014
photo

23. 1.Thursday

photo

24. 1.Friday

photo

25. 1.Saturday

photo

26. 1.Sunday

photo

27. 1.Monday

photo

28. 1.Tuesday

photo

29. 1.Wednesday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
(3) Oběd, část ho vezu domů. V tramvaji čas na noviny. (6) Kytka, co je k jídlu :-). (7) Dřeva je ještě dost. (8) Heli hoří vlasy (9) Na dobrou noc Taleba.
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

2/16/2014 11:38:46 AM
Díky všem za návštěvu. Noli, Nový prostor jsem nejprve bral, jako sponzorskou akci. Pak jsem zjistil, že jsou tam skvělé články, které mě oslovují. Nejvíce se těším na článek od pana Šterna. Ne1, ne nutekl jsem :-). Měl jsem také radost. Koukat do ohně je velký relax. V minulosti jsem si to mohl dovolit jen občas v létě na chatě. LB je moc fajn, stále se zžívám (hrozné slovo :-) ) s tím novým. Na druhé straně jsem si včera řekl, že už bych měl vyfotit konečně ostrou fotku a nasadil jsem jiný objektiv. :-). Šárko, Hela se hezky směje a jsem jen rád, že embargo na své fotky před časem zrušila.
2/9/2014 1:00:00 PM
Jirko, vidím, že si pravidelne kupuješ bezdomovecký časopis...V slovenskom Nota Bene je vždy kopa zaujímavého čítania, je to tak v Novom Prostore?..Ne/1 :))- nezutekal si?..Piecku- televízor Ti trocha závidím, rada pozerám do ohňa (máme v dome staré pece, kachľové, ale zatiaľ ich nepoužívame ... Nechali sme ich ako rezervu, keby IVANUŠKA zavrel kohútik s plynom...:))) Páči sa mi Hela ako odsúdená na novú blond a horiace vlasy...A teším sa na ďalšie LB fotky, aj ja mám zo dve v januárovom weeku, možno preruším zimný spánok a konečne ho pridám..Maj sa fajn..:))
2/8/2014 5:49:16 PM
Tak to by mohla paní Hela zveřejnit své fotky sama:-)Blahopřeju k Bejbíkovi, myslím, že bude v nejlepších rukou Jiřího:-))Paní Hela se "vyloupla" do blond:-)A úsměv jí zůstal pořád stejně krásný:-)A moc se mi líbí neděle v Běláku, opuštěný hrníček..Ráda přijdu na kus života i příště, Jiří, měj se a foť:-)Šárka..
2/8/2014 5:22:40 PM
Velmi pěkný týden! Nový objektiv znamená vždy nové možnosti focení. Přeju, ať se Vám s novým Lensbaby daří!
2/5/2014 8:35:58 AM
Pekný týždeň, pobavil ma diptych premena manželky a už teraz sa teším na ďalšie týždne s lensbaby ;)
2/1/2014 10:23:54 AM
Proměny mé ženy... to mi připomíná to s tou liškou :-) Lensbaby. Ještě jsem nezkoušel. Hlavně tady nemáme žádný fotošop, abych to šel vyzkoušet. Je dobré, když se najde ochotná modelka. Někdy nejde o fotky, ale o samotný proces focení. Good job!


left arrowprevious daynext dayright arrow Country a nové Lensbaby - 27. 1. 2014