Das Leben auf Planeten Erde durch die Augen ihrer Bewohner

left arrowprevious day Lenka behá lesy - 28. 4. 2019
Share week
photo

22. 4.Montag

photo

23. 4.Dienstag

photo

24. 4.Mittwoch

photo

25. 4.Donnerstag

photo

26. 4.Freitag

photo

27. 4.Samstag

photo

28. 4.Sonntag


Der Set dieses Benutzers enthält Tagesbeschreibung in einer anderen Sprache, als die Sprache der Webseite ist, die du jetzt benutzt.
Česky Slovensky
Ráno blbinky s Fildu. Ja vyrážam na Kopanice vyzdvihnúť chalanov, čo som ich sem v piatok zaviezla. Čakanie si krátim fotením včielky a našla som aj nejakú tú kostičku. Po obede som zobrala Fildu na výlet. Najprv sme sa zastavili na farme v Starom Měste a potom na Baťák na otvorenie sezóny. Previezli sme sa lodičkou. Bolo chladno, ale páčilo sa nám. Za včerajší beh som dostala najobľúbenejší môj zákusok - krémeš. Mňaaaam. Ráno blbinky s Fildu. Ja vyrážam na Kopanice vyzdvihnúť chalanov, čo som ich sem v piatok zaviezla. Čakanie si krátim fotením včielky a našla som aj nejakú tú kostičku. Po obede som zobrala Fildu na výlet. Najprv sme sa zastavili na farme v Starom Měste a potom na Baťák na otvorenie sezóny. Previezli sme sa lodičkou. Bolo chladno, ale páčilo sa nám. Za včerajší beh som dostala najobľúbenejší môj zákusok - krémeš. Mňaaaam.
Kommentare

Du musst eingeloggt werden, um Kommentar hinzufügen zu können.

Anmeldung Registrieren

5/10/2019 9:53:08 PM
...ještě Út/5, bezva mini...
5/10/2019 9:50:57 PM
To je krásný týden, hodně s Fildou, má tu nejhodnější tetu...L-V areál znám ze sedla bicyklu, taky se mi moc líbil, a těch fotek...jo, a ty gatě bych schválně chtěl vidět zezadu, těším se...:-)
5/9/2019 9:41:28 PM
Člověk se chvilku nedívá a Filda už je kluk jak buk:) Běhej lesy závidím ;-)


Tags more tags

left arrowprevious day Lenka behá lesy - 28. 4. 2019