Das Leben auf Planeten Erde durch die Augen ihrer Bewohner

left arrowprevious day next dayright arrow Lenka behá lesy - 26. 4. 2019
Share week
photo

22. 4.Montag

photo

23. 4.Dienstag

photo

24. 4.Mittwoch

photo

25. 4.Donnerstag

photo

26. 4.Freitag

photo

27. 4.Samstag

photo

28. 4.Sonntag


Der Set dieses Benutzers enthält Tagesbeschreibung in einer anderen Sprache, als die Sprache der Webseite ist, die du jetzt benutzt.
Česky Slovensky
Ráno som do roboty priniesla môj stojan na náušnice a hneď sme ho vyplnili naušničkami pre zákazníčky :o). Áno, sú to tie nohavice, čo sa mi včera páčili. Som na ne myslela celú noc a dnes som si pre ne išla do obchodu v Hodoši. Tam mali lepšie zrkadlá :o). Balím sa na akciu. Filda ma doprevádza a potom ide s Maťou domov. Ja oslavujem s babami. Dlho sme sa nevideli a konečne je teplo na opekačku. Na 7 fotím fotky ale zároveň aj snubák kamošky, áno, pôjdem fotiť kamoške svadbu, konečne :o). Akciu preruším a idem odviezť chalanov na kopanice. Tam je tiež krásne. Ale ja sa vraciam k dievčatám na oslavu. Ešte sedíme a kecáme dlho do noci. Ráno som do roboty priniesla môj stojan na náušnice a hneď sme ho vyplnili naušničkami pre zákazníčky :o). Áno, sú to tie nohavice, čo sa mi včera páčili. Som na ne myslela celú noc a dnes som si pre ne išla do obchodu v Hodoši. Tam mali lepšie zrkadlá :o). Balím sa na akciu. Filda ma doprevádza a potom ide s Maťou domov. Ja oslavujem s babami. Dlho sme sa nevideli a konečne je teplo na opekačku. Na 7 fotím fotky ale zároveň aj snubák kamošky, áno, pôjdem fotiť kamoške svadbu, konečne :o). Akciu preruším a idem odviezť chalanov na kopanice. Tam je tiež krásne. Ale ja sa vraciam k dievčatám na oslavu. Ešte sedíme a kecáme dlho do noci.
Kommentare

Du musst eingeloggt werden, um Kommentar hinzufügen zu können.

Anmeldung Registrieren

5/10/2019 9:53:08 PM
...ještě Út/5, bezva mini...
5/10/2019 9:50:57 PM
To je krásný týden, hodně s Fildou, má tu nejhodnější tetu...L-V areál znám ze sedla bicyklu, taky se mi moc líbil, a těch fotek...jo, a ty gatě bych schválně chtěl vidět zezadu, těším se...:-)
5/9/2019 9:41:28 PM
Člověk se chvilku nedívá a Filda už je kluk jak buk:) Běhej lesy závidím ;-)


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow Lenka behá lesy - 26. 4. 2019