Das Leben auf Planeten Erde durch die Augen ihrer Bewohner

left arrowprevious day next dayright arrow Lenka behá lesy - 24. 4. 2019
Share week
photo

22. 4.Montag

photo

23. 4.Dienstag

photo

24. 4.Mittwoch

photo

25. 4.Donnerstag

photo

26. 4.Freitag

photo

27. 4.Samstag

photo

28. 4.Sonntag


Der Set dieses Benutzers enthält Tagesbeschreibung in einer anderen Sprache, als die Sprache der Webseite ist, die du jetzt benutzt.
Česky Slovensky
Večer nám popršalo, v robote aspoň nemusíme polievať bylinky. Idem na poštu a zaujala ma odložená tabuľa, no snáď turisti trafia k tejto krásnej pamiatke. Trošku pokecám s kolegom. Nehovorí nič. Po robote na rýchlovychádzku a potom domov. Rýchlo zobrať Fildu a fičím s ním do telocvične. Najprv si to tu pokuká a potom už športujeme :o). Po cvičení ideme do reštiky na jedno, ale Fildu už to nebavilo. Tak sme vyrazili domov :o) Večer nám popršalo, v robote aspoň nemusíme polievať bylinky. Idem na poštu a zaujala ma odložená tabuľa, no snáď turisti trafia k tejto krásnej pamiatke. Trošku pokecám s kolegom. Nehovorí nič. Po robote na rýchlovychádzku a potom domov. Rýchlo zobrať Fildu a fičím s ním do telocvične. Najprv si to tu pokuká a potom už športujeme :o). Po cvičení ideme do reštiky na jedno, ale Fildu už to nebavilo. Tak sme vyrazili domov :o)
Kommentare

Du musst eingeloggt werden, um Kommentar hinzufügen zu können.

Anmeldung Registrieren

5/10/2019 9:53:08 PM
...ještě Út/5, bezva mini...
5/10/2019 9:50:57 PM
To je krásný týden, hodně s Fildou, má tu nejhodnější tetu...L-V areál znám ze sedla bicyklu, taky se mi moc líbil, a těch fotek...jo, a ty gatě bych schválně chtěl vidět zezadu, těším se...:-)
5/9/2019 9:41:28 PM
Člověk se chvilku nedívá a Filda už je kluk jak buk:) Běhej lesy závidím ;-)


Tags more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow Lenka behá lesy - 24. 4. 2019