Life on Earth through the eyes of its inhabitans

next dayright arrow Týden chatový a předkopcový - 11. 5. 2013
Share week
photo

11. 5.Saturday

photo

12. 5.Sunday

photo

13. 5.Monday

photo

14. 5.Tuesday

photo

15. 5.Wednesday

photo

16. 5.Thursday

photo

17. 5.Friday


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Prší. Celý den. Nevadí, když už jsme na chatě, využíváme každou chvilku bez deště a obědváme venku. Vedle kostelíčka sv. Mně. Vyrážím do okolí pofotit trochu mokra a zvěře. A rodiny...
Comments

You need to be logged in to add comments.

Login Registration

5/29/2013 4:14:16 PM
Zdenku, díky za odkaz na agenturu Dobrý den. Včera jsem tam našel jeden rekord, který hravě překoná moje rodina... Děda, táta, brácha, synovec i jeho syn. Pěkně v pořadí a všichni stejné jméno :) Už jsem to přeposlal synovci, ať se nechá zaregistrovat :)
5/29/2013 4:10:03 PM
Jak to stíhám? No to netuším. Někdy mám pocit, že není do čeho píchnout. Ale mám toho ještě připraveno...
5/29/2013 4:07:27 PM
Martin, prezraď, ako to všetko stíhaš...práca, rodina, hobbies, žúry, wol, wol, wol... a ešte k tomu všetkému vyšľachtíš (genetická manipulácia ??)jabĺčko na rajčine...:)))!!! ( aj keď v slovenčine nemáme rajské jablíčko, docvakla mi Tvoje slovní hříčka) Nedeľnú 3 trefne okomentoval Zdeněk ( aj ja ju môžem v menšom množstve, teda whisku ), ut. škarpa :)),tak ako s bažantami a bažanticou to funguje aj medzi ľuďmi- vždy je jedna strana "závislejšia", Maťke sekne účes aj "nadhľad".... Vďaka, pobavil si ma..:)) P.S.: + zverina a krásne foto z prírody..SUPER..:))
5/28/2013 10:05:19 PM
Tato Grants je "letištní" verze. Tam se prodává v litrovém balení a 50% verzi, která na běžném trhu není. Byla s námi i (v dalším týdnu) na kopci, ale jelikož jsem tahal celou noc, to se toho moc popít nedá :) Díky za hvězdičky
5/28/2013 9:32:13 PM
Ano, už si asi hodinu prohlížím Martinovy fotky. Jsou skvělé (všude jsem dal za 5 :-) ). Musím si změnit info v profilu. Whisky na Skotská whisky jednosladová, ikdyž tulamorka je také výborná. Fotku Grants jsem musel ukázat ženě. Takovou jsem ještě neviděl. Preferuji Glandfiddish. V Grants je obsažena z 30% (palírnu vlastní rodina Grantových). Dostal jsem inspiraci na večery, kdy nebude co fotit.
5/23/2013 7:52:32 AM
Fuj, úplně jsem se lekl. Nedělní trojka, to je noční můra pijáka. Ale je tam naděje, v té prostřední ještě malý panák zůstal, že by na ráno? Teď nevím, právě jsem dorazil do práce, přece nezačnu den panákem. Fakt nevím. Ale auto mám v servisu .... Jirka Kotiš nedávno někde psal, že pití zveřejňují jen Ostraváci. Taky by se měl podívat. Jinak je týden standardně veselý nejen nedělním ránem. Jardova škarpa a bažanti, jestli oni nejsou stále vykolejení z té Jardovy příhody. Tintin: holky s Tebou výborně spolupracují. Příprava na výlet, to je odpovědnost, asi to bude významná akce. No jasně jelení guláš ... Různé ponožky se mi občas daří, ale já mám jen černé a bílé a do barvy se snad zatím trefím. :-). 27 ponožek na jedné noze, kolik je tak asi český a Guinnessův rekord? Neměl bys páteční osmičku poslat alespoň do dobrého dne? Martina bezva, už se těším na kopcový týden.


Tags more tags

next dayright arrow Týden chatový a předkopcový - 11. 5. 2013