Жизнь на Земле глазами ее обитателей

next dayright arrow 7.-13.3.24 - 7. 3. 2024
Share week
photo

7. 3.Четверг

photo

8. 3.Пятница

photo

9. 3.Суббота

photo

10. 3.Воскресенье

photo

11. 3.Понедельник

photo

12. 3.Вторник

photo

13. 3.Среда


Страница данного Пользователя включает описания дней на языке, не доступном на сайте, которые вы ипользуете в данный момент.
Česky
Káva. Oběd. Jedu do práce. Nedaleko kristova kostela v Ostravě. Provedení sochy Věry Špinarové se mnohým nelíbilo, ale já jsem rád, že nějakou zde máme. Upřímně, já myslím, že je krásná a velmi povedená. Na zastávce u Husova sadu čekám na trolejbus. Pivo. Vážení. Dnes jsem sehnal jednu pohlednici a stojí za to, tak krásná zeleň byla kdysi na Mírovém náměstí ve Vítkovicích.
Комментарии

Необходимо войти, чтобы добавить комментарии.

Логин Регистрация

3/23/2024 11:21:28 AM
Velmi děkuji, Pepíku, za zhlédnutí mého týdne a komentář. Jsou určitě krásnější věci než sport a jejich hodně. Jako tomu bylo vždy, je v něm spoustu podvodů i neodhalených /těch je mnohem více/, leváren, dopingu / i neodhaleného/, i tak má svou cenu. Viděl jsem však hodně krásných sportovních událostí bez těchto jevů. Se skutečnými gentlemany na straně poražených /i vítězů/, ale také kdo by byl pořád u televize nebo platil drahé vstupenky :-) Všechny negativní jevy sport znehodnocují, činí jej nesledovatelným, minimálně ubírají jeho hodnotu. Ale jen samotný "vynález" sportu dle pravidel, je známkou rozvoje lidské společnosti, Mimochodem rozvoj sportu, tak jak jej známe, úzce souvisí s rozšířením železniční dopravy, který umožnil dopravu "přespolních" týmů.
3/22/2024 6:20:30 PM
...a proto kolektivní sporty už dávno nesleduji...!


Теги more tags

next dayright arrow 7.-13.3.24 - 7. 3. 2024