Жизнь на Земле глазами ее обитателей

left arrowprevious day 7.-13.3.24 - 13. 3. 2024
photo

7. 3.Четверг

photo

8. 3.Пятница

photo

9. 3.Суббота

photo

10. 3.Воскресенье

photo

11. 3.Понедельник

photo

12. 3.Вторник

photo

13. 3.Среда


Страница данного Пользователя включает описания дней на языке, не доступном на сайте, которые вы ипользуете в данный момент.
Česky
Cestou z práce. Mohutný strom na sídlišti. Pamatuji dobu, kdy tu nebyly žádné. Kos. Sleduji zápas Poruby v Jihlavě. Přestože soupeře v základní části 4x přesvědčivě porazili, dnes neuspěli ani pak zítra a v play off končí. Avšak musím dodat, že mám rád sport, při kterém nejde nikomu o zdraví. Myslím, že ve světle kriminálních faulů, které v hokeji nejen poslední dobou vidíme a to napříč hokejovým děním, ať už dotyční pocházejí z jakéhokoliv týmu není činnost disciplinárních orgánů asi na úrovni, které férový a hodnotný sport žádá. Chceme vidět vítezství lepších sportovců, a ne nečestné a nesportovní chování zákeřných zjevů. Hraji Rondo kvíz. Jitro kouzelníků.
Комментарии

Необходимо войти, чтобы добавить комментарии.

Логин Регистрация

3/23/2024 11:21:28 AM
Velmi děkuji, Pepíku, za zhlédnutí mého týdne a komentář. Jsou určitě krásnější věci než sport a jejich hodně. Jako tomu bylo vždy, je v něm spoustu podvodů i neodhalených /těch je mnohem více/, leváren, dopingu / i neodhaleného/, i tak má svou cenu. Viděl jsem však hodně krásných sportovních událostí bez těchto jevů. Se skutečnými gentlemany na straně poražených /i vítězů/, ale také kdo by byl pořád u televize nebo platil drahé vstupenky :-) Všechny negativní jevy sport znehodnocují, činí jej nesledovatelným, minimálně ubírají jeho hodnotu. Ale jen samotný "vynález" sportu dle pravidel, je známkou rozvoje lidské společnosti, Mimochodem rozvoj sportu, tak jak jej známe, úzce souvisí s rozšířením železniční dopravy, který umožnil dopravu "přespolních" týmů.
3/22/2024 6:20:30 PM
...a proto kolektivní sporty už dávno nesleduji...!


Теги more tags

left arrowprevious day 7.-13.3.24 - 13. 3. 2024