Жизнь на Земле глазами ее обитателей

left arrowprevious day next dayright arrow Lenka behá lesy - 26. 4. 2019
photo

22. 4.Понедельник

photo

23. 4.Вторник

photo

24. 4.Среда

photo

25. 4.Четверг

photo

26. 4.Пятница

photo

27. 4.Суббота

photo

28. 4.Воскресенье


Страница данного Пользователя включает описания дней на языке, не доступном на сайте, которые вы ипользуете в данный момент.
Česky Slovensky
Ráno som do roboty priniesla môj stojan na náušnice a hneď sme ho vyplnili naušničkami pre zákazníčky :o). Áno, sú to tie nohavice, čo sa mi včera páčili. Som na ne myslela celú noc a dnes som si pre ne išla do obchodu v Hodoši. Tam mali lepšie zrkadlá :o). Balím sa na akciu. Filda ma doprevádza a potom ide s Maťou domov. Ja oslavujem s babami. Dlho sme sa nevideli a konečne je teplo na opekačku. Na 7 fotím fotky ale zároveň aj snubák kamošky, áno, pôjdem fotiť kamoške svadbu, konečne :o). Akciu preruším a idem odviezť chalanov na kopanice. Tam je tiež krásne. Ale ja sa vraciam k dievčatám na oslavu. Ešte sedíme a kecáme dlho do noci. Ráno som do roboty priniesla môj stojan na náušnice a hneď sme ho vyplnili naušničkami pre zákazníčky :o). Áno, sú to tie nohavice, čo sa mi včera páčili. Som na ne myslela celú noc a dnes som si pre ne išla do obchodu v Hodoši. Tam mali lepšie zrkadlá :o). Balím sa na akciu. Filda ma doprevádza a potom ide s Maťou domov. Ja oslavujem s babami. Dlho sme sa nevideli a konečne je teplo na opekačku. Na 7 fotím fotky ale zároveň aj snubák kamošky, áno, pôjdem fotiť kamoške svadbu, konečne :o). Akciu preruším a idem odviezť chalanov na kopanice. Tam je tiež krásne. Ale ja sa vraciam k dievčatám na oslavu. Ešte sedíme a kecáme dlho do noci.
Комментарии

Необходимо войти, чтобы добавить комментарии.

Логин Регистрация

5/10/2019 9:53:08 PM
...ještě Út/5, bezva mini...
5/10/2019 9:50:57 PM
To je krásný týden, hodně s Fildou, má tu nejhodnější tetu...L-V areál znám ze sedla bicyklu, taky se mi moc líbil, a těch fotek...jo, a ty gatě bych schválně chtěl vidět zezadu, těším se...:-)
5/9/2019 9:41:28 PM
Člověk se chvilku nedívá a Filda už je kluk jak buk:) Běhej lesy závidím ;-)


Теги more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow Lenka behá lesy - 26. 4. 2019