Жизнь на Земле глазами ее обитателей

left arrowprevious day next dayright arrow Lenka behá lesy - 24. 4. 2019
photo

22. 4.Понедельник

photo

23. 4.Вторник

photo

24. 4.Среда

photo

25. 4.Четверг

photo

26. 4.Пятница

photo

27. 4.Суббота

photo

28. 4.Воскресенье


Страница данного Пользователя включает описания дней на языке, не доступном на сайте, которые вы ипользуете в данный момент.
Česky Slovensky
Večer nám popršalo, v robote aspoň nemusíme polievať bylinky. Idem na poštu a zaujala ma odložená tabuľa, no snáď turisti trafia k tejto krásnej pamiatke. Trošku pokecám s kolegom. Nehovorí nič. Po robote na rýchlovychádzku a potom domov. Rýchlo zobrať Fildu a fičím s ním do telocvične. Najprv si to tu pokuká a potom už športujeme :o). Po cvičení ideme do reštiky na jedno, ale Fildu už to nebavilo. Tak sme vyrazili domov :o) Večer nám popršalo, v robote aspoň nemusíme polievať bylinky. Idem na poštu a zaujala ma odložená tabuľa, no snáď turisti trafia k tejto krásnej pamiatke. Trošku pokecám s kolegom. Nehovorí nič. Po robote na rýchlovychádzku a potom domov. Rýchlo zobrať Fildu a fičím s ním do telocvične. Najprv si to tu pokuká a potom už športujeme :o). Po cvičení ideme do reštiky na jedno, ale Fildu už to nebavilo. Tak sme vyrazili domov :o)
Комментарии

Необходимо войти, чтобы добавить комментарии.

Логин Регистрация

5/10/2019 9:53:08 PM
...ještě Út/5, bezva mini...
5/10/2019 9:50:57 PM
To je krásný týden, hodně s Fildou, má tu nejhodnější tetu...L-V areál znám ze sedla bicyklu, taky se mi moc líbil, a těch fotek...jo, a ty gatě bych schválně chtěl vidět zezadu, těším se...:-)
5/9/2019 9:41:28 PM
Člověk se chvilku nedívá a Filda už je kluk jak buk:) Běhej lesy závidím ;-)


Теги more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow Lenka behá lesy - 24. 4. 2019