Жизнь на Земле глазами ее обитателей

left arrowprevious day next dayright arrow 124th week - 15. 5. 2017
photo

11. 5.Четверг

photo

12. 5.Пятница

photo

13. 5.Суббота

photo

14. 5.Воскресенье

photo

15. 5.Понедельник

photo

16. 5.Вторник

photo

17. 5.Среда


Страница данного Пользователя включает описания дней на языке, не доступном на сайте, которые вы ипользуете в данный момент.
Česky English
To bych nebyla já, abych si nepřivezla tašku nebo vak. :D A tady sou ty dvě nové kačenky. Fotografku jsem si koupila já a kostlivec je od Aleša... Svatava tu udělala a nechala tvarohovo-čokoládovo-banánovou roládu, mňam!... Mucinqa mi při práci asistuje a Armin mi k tomu hraje. Kdyby to někoho zajímalo, tak tohle je ten live záznam z koncertu :)... Konečně pukače od Svatavčiné babičky a jsou moooc dobré! :)... Přišla mi zásilka na focení pejska na svatbu, super! :)... A pořídila jsem si sklěnenou kouli na focení, TOPka :)... It wouldn't be me if I didn't bring some bag. :D And these are two new ducks. I bought the photographer one and Aleš bought me the skeleton one... Svatava did curd-chocolate-banana roll, yummy!... Mucinqa assists me while I'm working and Armin is playing me. If someone is interested, so this is the live stream from a concert :)... Finally sweet dumplings from Svatava's grandma and they are sooo good! :)... I got a shipment for taking photos of a dog on a wedding, super! :)... And I bought a glass ball for taking photos, TOP! :)...
Комментарии

Необходимо войти, чтобы добавить комментарии.

Логин Регистрация

5/28/2017 6:10:17 PM
:-)pěkné ...jako bych už některá fota někde viděl :-)
5/28/2017 1:24:05 PM
Kazma je nejlepší, bylo to fakt něco 😀 A jinak super fotky z Amstru, na ně jsme se tešila ☺️
5/28/2017 10:05:48 AM
Amsterdam je super, byla jsem tam hodněkrát, ale vlastně jako docela malá :( tak to budu muset napravit.. a koncert musel být fajn, 40 000 lidí je dost :) úplně chápu, že čerpáš dojmy ještě potom... připomělo mi to koncert Paula McCartneyho před rokem, ještě teď jsem plná euforie, když si vzpomenu... Kazmova show je boží, měla jsem u toho dost :DD a zaujala mě čtvrteční 4 :) super týden, Romčo :)


Теги more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow 124th week - 15. 5. 2017