Жизнь на Земле глазами ее обитателей

left arrowprevious day next dayright arrow 124th week - 12. 5. 2017
photo

11. 5.Четверг

photo

12. 5.Пятница

photo

13. 5.Суббота

photo

14. 5.Воскресенье

photo

15. 5.Понедельник

photo

16. 5.Вторник

photo

17. 5.Среда


Страница данного Пользователя включает описания дней на языке, не доступном на сайте, которые вы ипользуете в данный момент.
Česky English
Déšť jsme na víkend bohužel očekávali, ale to nám nekazí náladu a hned po probuzení sa vydáváme opět do centra... Ty sladkosti, dortíčky, croissanty, wafle na každém rohu je sen!... Šli jsme do muzea mučení, dost zajímavé praktiky tam byly... Vzala jsem děcka do Magic Mushrooms. :D YesChips jsme jim tam nechali na ochutnání :))... Pak jsme prostě museli jít do mého oblíbeného duck store plný kačenek a opět jsem si dvě odnesla :D... Dala jsem si k obědu mé oblíbené Bami, pálivé těstoviny obalené a usmažené, jak řízek nebo smažený sýr, mňamino... A večer konečně dlouho očekávaný THE BEST OF ARMIN ONLY! Hned, co sme tam vkročili, se mi spustily slzy dojetím. 40 000 lidí v pátek, a 40 000 lidí v sobotu navštívilo tenhle koncert. Mega zážítek. Byla jsem na Arminovi už 4x, byla jsem v Amsterdamu na Intense, Embrace... ale tohle? Tohle bylo něco neskutečnýho, husinu mám ještě teď! Ten koncert, Armin sám, ti tanečníci, hudebníci, zpěváci, orchestr, show... Unfortunately we expected raining for the weekend but it doesn't spoil our mood and right after waking up we are going to the city center... Sweets, cakes, croissants, waffles on every corner is a dream!... We went to the museum of torture, there were many interesting practics... I took my kids to Magic Mushrooms. :D I left YesChips to the seller to taste it :))... Then we had to go to my favourite duck store full of duckies and again I took 2 new :D... I took for lunch my favourite Bami, spicy pasta wrapped and fried like a schnitzel or fried cheese, yummy... A in the evening finally awaited THE BEST OF ARMIN ONLY! Right after we entered inside, my tears fell down. 40 000 people on Friday and 40 000 people on Saturday visited this concert. Huge experience. I was on Armin already 4 times, I was in Amsterdam for Intense, Embrace... but this? This was something absolutely incredible, I have a goose skin even now! The concert, Armin himself, dancers, musicians, singers, orchestra, show...
Комментарии

Необходимо войти, чтобы добавить комментарии.

Логин Регистрация

5/28/2017 6:10:17 PM
:-)pěkné ...jako bych už některá fota někde viděl :-)
5/28/2017 1:24:05 PM
Kazma je nejlepší, bylo to fakt něco 😀 A jinak super fotky z Amstru, na ně jsme se tešila ☺️
5/28/2017 10:05:48 AM
Amsterdam je super, byla jsem tam hodněkrát, ale vlastně jako docela malá :( tak to budu muset napravit.. a koncert musel být fajn, 40 000 lidí je dost :) úplně chápu, že čerpáš dojmy ještě potom... připomělo mi to koncert Paula McCartneyho před rokem, ještě teď jsem plná euforie, když si vzpomenu... Kazmova show je boží, měla jsem u toho dost :DD a zaujala mě čtvrteční 4 :) super týden, Romčo :)


Теги more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow 124th week - 12. 5. 2017