Viaţa pe planeta Pământ văzută de locuitorii acesteia

left arrowprevious day next dayright arrow (0071) Když je v Praze abnormální hic - 22. 8. 2012
photo

18. 8.Sâmbătă

photo

19. 8.Duminică

photo

20. 8.Luni

photo

21. 8.Marţi

photo

22. 8.Miercuri

photo

23. 8.Joi

photo

24. 8.Vineri


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Ráno vstáváme s Haničkou (1) a do oběda se účastním jednání s protidrogovkou o spolupráci při preventivně výchovně činnosti (2). Na dívku sedící venku před našimi okny mě upozornil Radek (3). Pak jsem ještě v práci nafotil jednu kolegyni do tabla preventistů s dráčkem záchranáčkem (4). S Jindrou jsme byli na schůzce nedaleko viaduktu v Karlíně pro kočárek (5) a pak jeli kolem Tančícího domu (7) do podzemního parkoviště v obchodním centru Nový Smíchov (8). Poslední snímek je z Barrandova (9), poté, co jsme vrátili vypůjčený kočárek (6), který Jindra půjčil kolegyni pro jednu francouzskou návštěvu. Pro váženou stolní společnost v podskalské restauraci U Libuše už mi čas nezbyl a mám pro dnešek áčko.
Comentarii

Trebuie să fii conectat ca să poţi adăuga comentariu

Accesare Înregistrare

9/4/2012 8:58:35 AM
Veru toto leto sme si uzili hic, ktovie aka pride zima :-) 7 v stredu je fakt uzasna a aj draciky su mile (mam slabost na draciky od kedy som ako dieta chcel byt poziarnikom:-))Svijany dorazili dokonca aj na Slovensko, este som sice neskusil, ale dam si zavazok, ze pojdem ochutnat...tak na zdravie a majte sa pekne :-)
9/3/2012 9:22:14 PM
Tenhle týden byl hic i v Ostravě. Hele, mám doma stejný teploměr. Zlaté autíčko ... no to je úlet. Svijany mám moc rád, je to výborné pivo a dost koukám, jak se tento malý pivovar dokázal prosadit plošně po celé republice. Středa sedm, ty Vaše oblohy, ty teda jsou. Plováky. Bezva. Opět líbilo.
9/3/2012 10:29:52 AM
Když je v Praze abnormální hic(když jsem si to přečetl tak mě ihned napadla melodie stylu I.Mládka ikdž nevim jestli se tak nějaká píseň jmenuje)Je vidět že nezahálíte.Pěkný.David


Tag-uri more tags

left arrowprevious daynext dayright arrow (0071) Když je v Praze abnormální hic - 22. 8. 2012