Viaţa pe planeta Pământ văzută de locuitorii acesteia

left arrowprevious day next dayright arrow (0046) V pátek přijel Jindra na třídní sraz - 28. 2. 2012
photo

25. 2.Sâmbătă

photo

26. 2.Duminică

photo

27. 2.Luni

photo

28. 2.Marţi

photo

29. 2.Miercuri

photo

1. 3.Joi

photo

2. 3.Vineri


Set of this user includes day descriptions in a different language than the language of the website you are using at the moment.
Česky
Jak jsem si předsevzal, tak jsem dnes ráno nafotil další naší olejovou lampičku. Jogurty v naší lednici prozrazují, že tento týden jsou v Lidlu americké dny. Dlouho jsem nefotil zeď s obrázky, docela se mi do dnešní kolekce hodí. Přes den pršelo. V práci jeden kolega myslivec se ke mně přišel pochlubit s fotografií dvoudenních selátek. Další mi pak ukazoval svoje fotografie v časopisu Fotovideo, se kterými vyhrál nějaké soutěže. Večer jsme shlédli novou verzi Dr. Živaga, dali si ryby na večeři a k tomu přidali Pupendo.
Comentarii

Trebuie să fii conectat ca să poţi adăuga comentariu

Accesare Înregistrare

3/18/2012 10:08:39 AM
Milá Šárko, jste obdivuhodný pozorovatel. Mezi tolika fotkami si všimnout, že moje žena myje okna. Vzpomínám na dětství v Ostravě a všudypřítomný popílek. Nejlíp se vyjímal na taťkových bílých dederonkách. Moje žena Vaše fotky bedlivě pozoruje, obdivuje Vaši chuť, nápady a vytrvalost. Pozdravujte chachary a děvuchy :-)
3/16/2012 9:21:49 AM
Já už bych se ve škole asi nenaučila nic, to jste s tou anglinou dobrý:-)Zrovna jsem začala mýt okna, Vaše paní mě k tomu tak trochu "vydráždila",:-)No, ono už přes ně není moc vidět, to víte Ostrava:-))Zdravím a díky za hezký týden:-)Šárka..


left arrowprevious daynext dayright arrow (0046) V pátek přijel Jindra na třídní sraz - 28. 2. 2012